Horse people are Blessed - We have a Passion

Horse people are Blessed - We have a Passion

Vi kan hjälpa dig när du vill investera i din hästs hälsa. Genom att förstärka det friska d.v.s. hålla hästens organsystem i balans, ge biologiskt korrekt näring och stärka immunförsvaret ger du hästen de bästa förutsättningarna att hålla sig sund, välmående och kan prestera upp till dess genetiska nivå.

Eqvitals vision är “Harmoniska, friska och starka hästar i modern tid”. Vår uppgift är att hjälpa dig se obalanser i tid och dela med oss av vår kunskap för att göra det så enkelt som möjligt för dig att ta rätt beslut om åtgärder utifrån hästens nuvarande status och förutsättningar. 

Här på eqvital.eu finns just nu olika funktionsanalyser, TOTAL Horse Feed, kurer och fodertillskott, allt på samma plats. Det jobbas bakom kulisserna och under våren kommer vi släppa flera nyheter. Närmast att publiceras är vårt kunskapscenter där du kan gå in och söka svar på frågor du har rörande häst. Vi kommer även lansera mini utbildningsserie och vår tanke är att även att utbildningsdelen ska utvecklas på alla kunskaps nivåer.   

Frågor eller funderingar? Du når oss alltid på info@eqvital.eu

Ha en härlig dag! 


Helpscout FACEBOOK SMARTLOOK