EquiBiome Food 7

1 160 SEK
(Priset är inklusive frakt)

Tryck på bevaka och skriv in din mail. Då får du en notis så snart vi får in varan på lager :) 

Kort beskrivning

Equi Biome 7 innehåller över 250 antioxidanter och 24 prebiotika, den är gjord av naturliga ingredienser och ger mat till de goda bakterierna i hästens grovtarm.

EquiBiome Food 7

Denna produkt riktar sig till de som blivit ordinerad EB Food 7 i en EquiBiome analys. Analysen kan du läsa om här:

Det finns många olika typer av tarmobalans och Equibiome -rapporten identifierar exakt det bästa sättet att återställa och rehabilitera den mikrobiella populationen i mag -tarmkanalen.

Denna produkt innehåller över 250 antioxidanter och 24 prebiotiska ingredienser, den är gjord av naturliga ingredienser och ger näring till de gynnsamma mikroberna (bakterierna) i hästens tarm. Produkten är framtagen specifikt för den obalans analysen visade och har följande effekt:

  • Innehållet kommer att selektivt fermenteras av den mikrobiella populationen i grovtarmen
  • Sammansättningen riktar sig mot och stimulerar tillväxten och aktiviteten hos fördelaktiga bakterier för att öka hästens vitalitet.
  • Hästen har flera arter av bifidobakterier (gynnsamma mikrober), de fermenterar cellulosa för att producera en typ av kortkedjiga fettsyror som är kända för att ha flera hälsofördelar.


Innehåll


Sammansättning: Arabinogalaktan, Arabinoxylan, Betaglukan, Fructo-oligosackarid, Polyfenoler, Inulin, D-glukopyranosyl, flavonoider för fullständig lista över ingredienser, se din Equibiome-rapport.


 
Dosering


Dosering:  2x 10 ml skopa dagligen (14 g)


Ge inte utan att använda Biome 4 och/eller 5 först. Kan användas tillsammans med Biome Food 6. De bästa prebiotika finns i ängshagar/hö och häckar om detta inte är tillgängligt kommer Biome Food 7 att ge det som saknas i kosten.


Näringskur eller dagligt tillskott:
Näringskur

Storlek:
400 gram 

Vårdar det friska:
Biome Food 7 vårdar det friska. Kontakta alltid veterinär om hästen är sjuk.