I lager.

EquiBiome Prebiotika

1 270 SEK
(Priset är inklusive frakt)

Kort beskrivning

Främjar ett friskt normalt mikrobiom, det enda prebiotiska som har utvecklats med hjälp av information från studien av 16 -talets rRNA -sekvensering av tarmbakteriepopulationerna hos 1000 -tals hästar. Rekommenderas för alla hästar.

EquiBiome Prebiotika

Prebiotika för ökad population och sammansättning av gynnsamma bakterier i tarmen. EquiBiomes prebiotika är den enda prebiotiska produkt som har utvecklats med hjälp av information från studier av 1000 tals hästar och med 16-talets rRNA -sekvensering av mikrob (tarmbakterie) populationerna. Det är möjligt att analysera denna mikrobiella sammansättning med hjälp av genteknik, följt av ett riktat protokoll.

Prebiotika har till uppgift att förse hästens gynnsamma mikrober med näring. Alla växter har en prebiotisk effekt och dagens moderna foder innehåller oftast för få artvariation i växtlighet. Mikroberna har sin egen "favorit" som de livnär sig på och växternas sammansättning gör att mikroberna växer sig starkare. Mikrobernas uppgift är bland annat att tillverka fettsyror(för energi), producera B vitamin och K vitamin. De har också en väsentlig del i immunförsvaret. 

EquibBiome Prebiotika kan ges till alla hästar och du kan även börja använda den innan du tar Equibiome Test samt medan du väntar på resultaten. 

Har du en häst med misstänkt obalans i sammansättningen i mikrobiotan så gör gärna ett EquiBiome test. Det hjälper att "mata" de goda bakterierna men utan att ta ett fullständigt test på träcken vet du inte om din häst kräver större förändringar i foderstaten, vilket många gånger kan vara mer lönsamt både för hästen och ekonomin.


Förvara paketet torrt och förslut vid användning.


Innehåll


Innehåll: Fructo-oligosackarider, oligosackarider-peptider, arabinogalaktan, arabinoxylan, Lupin Raffinos-familjen Oligosackarider, Hemicellulosa-extrakt, betaglukaner


 
Dosering


Utfodringsriktlinjer

1 x 10 ml skopa per dag, 9 g


Näringskur eller dagligt tillskott:
Näringskur

Storlek:
339 gram 

Vårdar det friska:
EquiBiome Prebiotika vårdar det friska. Kontakta alltid veterinär om hästen är sjuk.