I lager.

NYHET: HUMLE Holy Horses 120ml. Salva för olika hudproblem

548 SEK
(Priset är inklusive frakt)

Kort beskrivning

För mugg, rasp och regnskållor samt andra hudproblem

Tävlingskarens

Rekommenderar 96h. HUMLEs helt naturliga produkter kan ha naturlig påverkan på hästen. Tillverkaren Humle från Kalvsved ser inte att innehållet skulle kunna klassas som något enligt listorna för vad som ger karenstid. Men de rekommenderar för säkerhets skull 96h karens.

Salvan vi själva längtat efter är nu här!

HUMLE Holy horses

För mugg, rasp och regnskållor samt andra hudproblem

Humle från Kalvsved har gjort ett gediget researcharbete och blandat den med deras erfarenheter av tidigare produkter och humleoljan. Resultatet är en salva utöver det vanliga.

HUMLE Holy horses är en salva som kan användas till de flesta hudproblem, vid sår, ärrbildning, svamp och hudinfektioner. Många har märkt att salvan även kan vara lokalt klådstillande. Många hästar och hästägare har problem med mugg, rasp, dermatit, karledsinflammation, samma sak med flera namn. Under årets slaskiga månader kan hästens hud brytas ner av konstant fukt och små sår. Bakterier och jästsvampstammar  trivs i denna fuktiga, såriga miljö och skapar inflammationer och krustor i karlederna, eller i form av regnskållor  i hyn.

Tänk på att hudproblem ofta har en koppling till andra obalanser i organsystemen. Om du vill ha en konsultation om din häst så läs gärna om våra olika tjänster på menyraden VÅRA TJÄNSTER - EN GUIDE

Användning

Du som hästägare är van vid att ta egna beslut kring din hästs behov, därför är inte instruktionerna för användning specifik, utan endast generell.

Se till att hudområdet som ska behandlas är rent, det får gärna vara lite fuktigt så går det lättare för salvan att absorberas. Behandla det akuta problemområdet 1-2 gånger per dag under ca en veckas tid. Skillnad bör märkas efter ca 3-4 dagar. När du upplever problemet vara under kontroll, smörj  regelbundet in i underhållande syfte ( 1-2 g/v).

HUMLE Holy horses är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Innehåller 120 ml ekologiska oljor av sheasmör, ricinolja, olivolja, svenskt bivax, humleolja och E- vitamin.


Djurägaransvar

Du som djurägare har alltid ett ansvar för din pälskling, vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för ditt djur.

Detsamma gäller användande av våra produkter. Vi tror att gemene djurägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.