I lager.

HUMLE Lindra Eksem 100ml. Ekologisk mjukgörande eksemolja för hästar

429 SEK
(Priset är inklusive frakt)

Kort beskrivning

Ekologisk mjukgörande eksemolja för hästar som lider av eksemrelaterade hudproblem

Tävlingskarens

Rekommenderar 96h. HUMLEs helt naturliga produkter kan ha naturlig påverkan på hästen. Tillverkaren Humle från Kalvsved ser inte att innehållet skulle kunna klassas som något enligt listorna för vad som ger karenstid. Men de rekommenderar för säkerhets skull 96h karens.

Ekologisk mjukgörande eksemolja för hästar som lider av eksemrelaterade hudproblem som: 

  • Elefanthud
  • Extremt torr, flagnande hud
  • Konstant klåda
  • Avskavd päls
  • Sår
  • Hudvalkar

Oljan är framtagen av hästägare med många års behandling av egna hästar och deras eksem. Humle från Kalvsved tillverkar oljan för hand som består av högkvalitativa ekologiska oljor, samma oljor som de använder i deras hudvård för människor. Oljan mjukgör hästens hud och lindrar klåda omedelbart. 

Tänk på att hudproblem ofta har en koppling till andra obalanser i organsystemen. Om du vill ha en konsultation om din häst så läs gärna om våra olika tjänster på menyraden VÅRA TJÄNSTER - EN GUIDE

Användning

Generell instruktion, anpassa behovet efter din häst.

Se till att hudområdet som ska behandlas är rent, det får gärna vara lite fuktigt så går det lättare för oljan att absorberas. Smörj in området 2 ggr/dag, vid bättring dra ner till 1 g/dag och smörj huden mellan tillfällena med HUMLE Holy Horses eller liknande mjukgörande salva. HUMLE Holy Horses är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Djurägaransvar

Du som djurägare har alltid ett ansvar för din häst , vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Du gör val hela tiden kring vad du anser vara bäst för ditt djur.

Detsamma gäller användande av Humle från Kalvsveds produkter. Vi tror att gemene djurägare gör det bästa de kan för sin hund, och väljer veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av detta finns.