Att jobba förebyggande är roligare!


Bli en del i vårt nätverk med samarbetspartners som hjälper hästarna till ett mer harmoniskt, starkt och friskt liv.

Vi ser hästen ur ett holistiskt perspektiv, dvs vi ser den ur ett helhetsperspektiv. Yttre symtom som visar sig, har ofta kopplingar till inre obalanser. Rörelsestörningar och stela muskler kan i själva verket vara symtom från ett organ som inte arbetar optimalt, förändrade beteenden visar sig ofta ha samband med obalanser i hormonsystemet, som i sin tur kan bero på stress eller näringsobalanser mm. Återkommande kotledsinflammationer kan bero på att utrensningsorganen är överbelastade. Vi arbetar med analyser för att hitta obalanser och med rätt foder,  näringsterapi och funktionsmedel kan man återupprätta den inre balansen.

Vi hänvisar alltid till veterinär om hästen är sjuk, vi behandlar inte sjukdom. Vi är med i det förebyggande arbetet, eller när man inte kan hitta ”felet” på hästen trots många klinikbesök.

MEN. Det behövs fler som kan se varje hästs problem ur ett helhetsperspektiv och utifrån det ge förslag på inre balanseringar, samtidigt som hästen får hjälp ”utifrån” för att underlätta kroppens självläkande process. Vi söker därför samarbete med duktiga Hästfysioterapeuter, Equiterapeuter, Osteopater på häst, Equipater, Massörer, Hovformsspecialister, hovterapeuter mfl yrkespraktiserande inom hästhälsa.

Nu har du som arbetar med hästar en möjlighet att få tillgång till analyser, näringsterapier och andra kurer till hästar som i kombination med dina behandlingar kommer att svara snabbare och mer hållbart då balanseringen kommer inifrån och ut och vice versa.

Vi erbjuder dig ett samarbete där du får provision på analyser och de olika produkterna som finns i shopen. Du köper produkter för personligt bruk till rabatterat pris och kan smidigt sälja rekommenderade produkter genom att ge kunden din personliga länk. Kunden beställer och betalar via länken sedan skickas varorna hem till kunden och vi betalar provision till dig. Detta blir också ett sätt för dig att få ytterligare ett ben att stå på utan att du behöver ha ett stort lager.

Hur fungerar det?

Maila en ansökan till info@eqvital.eu. Vi vill veta mer om dig för att kunna bedöma om detta kan bli ett bra samarbete. Skriv några rader om dig själv och vilka fördelar du ser på ett samarbete. Vi ser fram emot din ansökan! 

Samarbetet:
Börjar vi samarbeta kommer du får en unik länk av eqvital.eu som dina kunder kan använda för att beställa produkter. Denna länk kan du lägga in på din hemsida, skicka som meddelande i dina sociala medier, skriva på ditt visitkort, och/eller mejla dina kunder.

Provision
Vi har olika nivåer av provision och bedömer detta på bland annat om du är utbildad inom hästhälsa/hästbranschen och hur stor volym du säljer. Varje månad sammanfattar Eqvital.eu föregående månads försäljning och provision via mail och du fakturerar oss för att få utbetalt provisionen. Exempel i slutet av september sammanfattar vi försäljningen i augusti.

Förhållningsregler
I samma mail där du får länken står förhållningsregler och riktlinjer, som du godkänner när du börjar att använda länken. Mest handlar det om sunt förnuft och att det inte är tillåtet att spamma med länken.

Enkelt för slutkund?
Absolut! Du skickar länken till slutkunden på valfritt sätt eller har den på din hemsida. Slutkunden klickar på den och direkt känner systemet av att denna kommer från dig. Kunden genomför köp själv utan att behöva vara inloggade.

Eget inlogg för köp av produkter till rabatterat pris?
Du kommer få ett eget inlogg för att kunna köpa delar av sortimentet till ett rabatterat pris.

Helpscout FACEBOOK SMARTLOOK