Att bli Oberoende Återförsäljare

Att bli Oberoende Återförsäljare passar dig som är verksam inom hästbranschen. Du kanske har eget stall tex med inackorderingar, driver ridskola, är terapeut inom något område, tränare, hovslagare, hovvårdare eller jobbar med annan hästhälsa och vill komplettera med hälsosamma produkter för att få ytterligare ett ben i verksamheten. Som Återförsäljare kan du köpa TOTAL Horse Feed och våra andra produkter till förmånligt pris samtidigt som du har möjligheten att sälja produkterna vidare utan krav på försäljningsvolym.

Som Återförsäljare ska du ha ett eget företag. Du väljer själv vilka fodertillskott och analyser du vill köpa in ur vårt sortiment, men TOTAL Horse Feed ska ligga som en grund och finnas tillgängligt för ditt nätverk och kunderna i närområdet. TOTAL Horse Feed är ett unikt och heltäckande foderkoncept, ett foder till alla hästar oavsett ålder eller livsstil.Du är inte låst vid Eqvitals sortiment utan kan erbjuda dina kunder andra varumärken.


Att vara Återförsäljare passar dig som delar vår värdegrund och filosofi samt tycker om att dela din kunskap och öka medvetenheten om Hästen och hur vi bibehåller den harmonisk, frisk och stark.

Om du vill kan vi hjälpa dig med stöd och utbildning så att du kan ge foder råd och genom det engagemanget få lojala kunder även till dina andra verksamheter. Att förmedla våra produkter är en rolig och givande uppgift då du ofta får en direkt återkoppling från nöjda kunder. 

Marginalerna från de produkter du säljer ger ett bidrag till din totala verksamhet och kanske ett mer komplett koncept för dig. Som Återförsäljare har du ingen exklusivitet eller ett eget geografiskt område, det kan finnas och komma andra som vill förmedla fodret. Vi tror och arbetar utifrån att man samarbetar och ser synergieffekterna av att vara fler som förmedlar TOTAL Horse Feed.

Återförsäljare blir du först och främst för fodret TOTAL Horse Feed, våra andra produkter väljer du själv om du vill köpa in.

Du behöver kunna förvara produkterna på ett bra sätt. Du ska kunna ta emot produkterna och hålla det: torrt, svalt och ej i solljus, dammfritt och skadedjursfritt för bästa kvalitet. Vi kräver inte att du lägger resurser på marknadsföring, vi hjälper till med denna del. Du har inga säljkrav utan köper så mycket du behöver. Dock minskar marginalen ju mindre du beställer pga fraktkostnad. 

Du får en egen inloggning till vår shop, där du enkelt sparar dina uppgifter för snabbare beställning. Du får också möjlighet till fortbildning, marknadsföringsmaterial, hjälp med foderstater och stöd.

Låter detta intressant kan du ansöka om att bli ombud detta gör du direkt här nedan. 

Varmt välkommen med din ansökan!