Finns inget bättre foder förutom hö och färskt gräs 😍

- Rosie Billgren 

Jag har fodrat mina hästar sedan 2012 med TOTAL. Kan inte tänka mig att ge något annat foder än detta efter att jag sett resultatet både på mina och andras hästar.

- Sarah Isaksson

Började med TOTAL för drygt 2 år sedan och vilken positiv skillnad det gjort på min häst! Hull, päls allt är bara bättre! Nu ska vår 2 åring få börja äta det också !

- Frida Björklund

Mina hästar utvecklas fint med TOTAL Horse Feed

- Nina Fox Stark

Det bästa du kan ge din häst utan massa onödigt socker o stärkelse

- Kristina Lundell 

Min 4 åring som hade svårt att sätta muskler trots massor av "bra" foder blev så fin när jag väl hittade TOTAL! 1 kg/dag räckte dessutom!

- Karin Ward

Precis vad hästen är menad att äta

- Anna Ridderström 

Supernöjd både med fodret och bemötandet

- Annikka 

Jag provade fodret för ca 5 år sedan och skulle aldrig byta till något annat ! Det bästa för magen man kan ge och återhämtningen efter/ under träning är så mkt bättre med detta foder . Vid brist på bra grovfoder så känner jag mig helt trygg med att ha Total som bas.

- Annelie Fridell

Har fodrat runt 50 hästar i vårt stall dom senaste 5 åren och är otroligt nöjd med Totals påverkan på hästarnas välmående🙏🏼Hästarna har en härlig arbetslust och ork oavsett vilket jobb dom gör i sin disciplin🤗Du som ännu inte provat fodret, gör det!Så får du uppleva skillnaden med din häst🐴

- Åsa Sühr

Fler utlåtanden på vår Facebook