Vi frågade Theresia Henriksson som arbetar som klassisk djurhomeopat om hon vet hur resultaten varit på de hästar hon gett Horse Amino.  Nedan ser ni hennes svar och även resultatet på hästen Tiger. 

"Är det något jag verkligen kikar på vid behandlingar av hästar så är det fodret och tillskotten de får. När det kommer till hästar som är svåra att få upp i hull sätter jag dem alltid på Horse Amino. Även viktigt att ta bort spannmålsbaserat kraftfoder som stör hästens jäsningsfunktioner i mage/tarm. Varenda gång har jag fått resultat med viktuppgång. "

 "Detta betyder inte att man kan välja ett kraftfoder med enstaka aminosyror i, som jag ser att vissa foder är utrustade med. Enstaka aminosyror skapar obalanser rätt snart. Denna obalans rättar Horse Amino till och ger man en kur så är dessa oftast i balans igen.

Hästägaren berättar ofta att de testat med lusern, olika foder och hösorter utan direkt resultat och då är det oftast Aminosyrorna som behövs.

Jag rekommenderar alla att se över sina foder som de ger och håll Horse Amino i bakhuvudet när ni inte får upp era hästar i vikt.

Ett annat viktigt område är för hästar som tränar mycket. Aminosyror är A och O för hästar som skall sätta muskler och få ork."

Theresia Henriksson, klassisk djurhomeopat

www.thutbildning.se


Tack Theresia för att du delar med dig =) 
Helpscout FACEBOOK SMARTLOOK