Linda Skoglund har använt Horse Zeomin till hennes häst Dr. Bodo som länge haft problem med sin mage. Här är hennes berättelse:

"Dr Bodo är en Oldenburgervalack född -03. Jag köpte honom som 2-åring. Jag har själv ridit in & utbildat honom. Han är tävlad t.o.m. Int II.

Kort efter jag köpt honom märkte jag av hans magproblem. Själva träcken har oftast varit fast men det rinner mycket vätska som ger honom obehag. Jag har under årens lopp provat väldigt många tillskott & preparat men utan resultat. Jag har varit i kontakt med veterinär & gjort tarmröntgen men de har inte hittat vad som är fel. Jag har provat allehanda dyra preparat men utan framgång. Loppfrö har fungerat ganska bra för att suga upp vätskan men har ju inte tagit bort själva orsaken till problemet.

Bodo har alltid gått på en foderstat med mycket hö/torrt hösilage och minimalt med kraftfoder. Bodo har, trots sina magbesvär, kunnat prestera bra & har inte haft problem att hålla hullet. Men som nämnt tidigare så har det alltid besvärat honom. Jag fick, via Tina Johansson i Löddeköpinge, möjlighet att testa Horse Zeomin. Jag tänkte att det skadar ju inte att testa ytterligare ett preparat. Förmodligen utan resultat även denna gång tänkte jag. Jag började ge Bodo 2 dl Horse Zeomin per dag i mitten av november & efter två veckor var han helt bra i magen!! Han har sedan dess fått 2 dl per dag utan uppehåll & han håller sig bra i magen. Ingen vätska överhuvudtaget. Otroligt! Han har även lagt på sig lite trots oförändrad foderstat vilket tyder på att han tillgodogör sig näringen bättre. Han är gladare & mer godmodig nu när magen är lugn. Horse Zeomin kommer han att få äta resten av sitt liv. Det vågar jag inte sluta med.

Jag rekommenderar verkligen Horse Zeomin till andra & har också börjat ge detta till min andra häst. Han har inga problem med magen men efter att ha läst alla fördelar med Horse Zeomin så tycker jag att han också ska få ta del av det."

Vi är väldigt glada att Linda och Dr. Bodo delade med sig av sin resa. Tack =)