Ericas & Cassadors fantastiska berättelse 💓

"Den 21 april 2017 tog jag förhoppningsvis de sista magra bilderna på min 10 åriga valack Cassador. I 5,5 år hade jag kämpat med hans vikt som gick upp och ner. Han var ofta väldigt stressad, dålig i magen och hade en enorm överskottsenergi. Vem vill åka på tävling med en stressad, mager häst och få en varning från en veterinär? Tyvärr hände det mig och trots hennes tips om foder och tillskott så var det inget nytt jag inte redan provat.

I april 2017 la jag all träning och tävling på hyllan. Både min och Cassadors energi och glädje hade tagit slut, men hoppet är det sista man ger upp. Så jag gav mig ut på nätet och sökte efter ett stärkelsefritt foder och det var då jag hittade fodret TOTAL. Jag skrev ett mail till Anna Lidén och svaret jag fick gjorde mig tårögd. Hon försökte inte sälja på mig ett foder utan hon ville verkligen hjälpa mig, och det var nog det längsta mail jag fått med frågor och kunskap.

Efter att ha provat nästan allt så visste jag inte om jag vågade hoppas på att nytt foder skulle hjälpa. Men jag är glad att jag inte gav upp... Mer behöver jag inte säga utan låter bilderna tala för förvandlingen som TOTAL gjorde på Cassador.

Idag är C harmonisk, full av energi men inte stressad, bra i magen, muskulös och en väldigt lycklig häst som lever ett riktigt fint liv på en stor lösdrift med sina killkompisar i alla åldrar ❤️ Tack Anna och TOTAL!!"

###ATTRKEYmXRrI2S###

Grolsch & Erika Viklund

"Just hemkommen efter två dagars kurs för Jan-Ove Olsson. Vi fick börja känna på lite mer avancerade övningar att jobba vidare med inför nästa säsong. Finaste hästen sprang som en peng och vi fick bra hjälp och gott betyg; "Du sitter på en mkt talangfull häst med enorm kapacitet, som du visar i ett fantastiskt allmäntillstånd." 
Heja Grolsch och heja TOTAL!"

Garuda – Louise Wale 

"Efter en otroligt lyckad utställningssäsong 2017 tackar vi på Slängsboda Arabstuteri med en bild på vårt sto Garuda (importerad från Michalów Stud i Polen). 
Här följer hennes resultat:
NORDIC OPEN INTERNATIONAL B-SHOW - IKAST, DENMARK!
I hård konkurrens placerade hon sig 3:a med fantastiska 91,33 poäng (av 100 möjliga)! 
Dessutom placerade hon sig som 2:a i klassen "Best Movements".

SCANDINAVIAN OPEN CHAMPIONSHIPS 2016 - INTERNATIONAL B-SHOW!
Åtta ston av högsta internationella klass slogs om de åtråvärda placeringarna. Återigen stod hon som trea men endast 0,5 poäng efter de två första i klassen, som hade samma poäng, 91,17.
Garuda nöjde sig dock inte med detta. Till tonerna av "Champagnegaloppen" av Hans Christian Lumbye (1810-1874) dansade hon sig till titeln SCANDINAVIAN OPEN CHAMPIONSHIPS LIBERTY CHAMPION!! Med siffrorna 96,67 (19 poäng eller högre i alla kategorier från alla domare) stod hon till slut som segrare i klassen. 

SVENSKA RIKSUTSTÄLLNINGEN 2016
Återigen briljerade hon och visade sina fantastiska rörelser då hon blev klassvinnare med 92,33 poäng (95 poäng av en domare)!
Detta blev till slut utställningens högsta poäng och Garuda belönades också med Silver Champion Sto och utställningens bästa import.

STOPREMIERING SVENSKA HÄSTAVELSFÖRBUNDET
Under sommaren har 1359 hästar av många olika raser visats på sommarpremiering och då den sista premieringen gått av stapeln kan vi konstatera att Garuda är en av endast FJORTON hästar som uppnått 43 poäng! EN häst (nordsvensk) har erhållit 44 poäng. 

Efter detta långa inlägg nöjer vi oss med att säga TACK TOTAL!"

###ATTRKEYVbQrW3B###

O´Hara & Daniella

"Min yngre häst O'hara och jag debuterade idag Msv C och vann med 71,8%! 
O'hara har varit svår att hålla fin i hull och har i perioder haft en väldigt tråkig päls. Efter att ha ätit TOTAL sedan hon kom till oss har hon, som ni ser på bilden, blivit väldigt blank och är numera alltid fin i kroppen! 🌟"

Shadow & Mikaela Linnér

"För min och Shadows del blev det ett härligt avslut på säsongen igår och en god revansch! 
En godkänd ritt och Lag SM brons! Det var en tuff tävling med tuff konkurrens, så vi är väldigt nöjda med tävlingen! 

Självklart mumsade han i sig TOTAL både innan, under och efter tävlingen! Han kan vara lite kräsen när det gäller mat under tävlingsdagen, men TOTAL äter han alltid! 👌🏼☺️"


Alexander & Renée Knutsson

"Inga problem med lyster i pälsen ens när Alexander BP 13 är nyklippt som här. TOTAL håller verkligen ordning på både mage och päls 😊"

Rocky & Camilla

"Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är när det handlar om detta foder!
Min häst Rocky är så frisk och verkar väldigt glad. Hans näringsabsorption tycktes ha förbättrats vilket är märkbart i hans träck, som har blivit mindre och mer kompakt. Hans rörelsemönster har redan börjat förändras och jag har märkt en stor skillnad i hans attityd och viljan till rörlighet. Jag kommer alltid fodra med TOTAL, han ÄLSKAR verkligen det! 
Stor kram och mycket tack!"###ATTRKEYmenpNXD###


Corvette och Erica

"Den 7 maj 2017 föddes en TOTAL-bebis, ett stoföl e: Bravour 1197 ue: Camaro M. Mamma Corvette Ts har gått på TOTAL under hela dräktigheten och har aldrig fallit ur, inte ens under digivningstiden. Bellavour som lilltjejen är döpt till är väldigt nyfiken av sig och mumsar gärna på den goda maten som serveras."

Ichi och Sandra Dahlin

Jag kom i kontakt med det via en kund till vår vattenträningsverksamhet. Hennes hästar åt TOTAL och jag blev nyfiken på fodret. Eftersom min häst Ichis mamma blev sjuk i EMS var jag angelägen att hitta ett foder med låga värden i socker och stärkelse. Sedan jag blev presenterad för TOTAL äter alla mina hästar det. 
TOTAL är ett foder som passar alla hästar. Det ger en jämn energinivå och innehåller allt som hästen behöver. Mina hästar är fina i pälsen, hullet och muskulaturen. Ett litet tips: Det fungerar utmärkt att ge TOTAL uppblött när man måste se till att hästen får i sig vätska, tex i samband med långa resor och tävlingar.Atletico och Isabell 

"Idag var det Atleticos tur att spendera en heldag på kliniken och jag kunde inte vara mer nöjd av resultatet! Röntgen och böjprov utan anmärkning och det mest fantastiska var att han redan nu är helt FRI från sina MAGSÅR! Rekommenderar varmt fodret TOTAL till alla typer av hästar, framförallt till magsårs - och kolikhästar. Det + magbalsam har gett mig en häst som är redo att träna tre månader tidigare än beräknat, och det är det absolut enda som har gett en långvarig effekt!  Tack Theresia Henriksson för att du introducerade mig för detta foder, och för din stora kunnighet inom området! Min syn på kraftfoder har definitivt ändrats, och jag kommer sätta alla mina tävlingshästar på TOTAL. "

Chaman & Josefin Blom Lugn

"Tack och lov att TOTAL finns, min häst Chaman tuggade glatt i sig kilo efter kilo när vi tog oss igenom 160 km i Estland igår, dessutom på en tid som gör oss kvalificerade för mästerskap. Bra tarmfunktion och vätskebalans hela dagen trots varmt väder. 👌 Vinst och veterinärernas pris för best condition är vi mycket nöjda med. Chaman är hur fin som helst idag. "

Roxy & Ulf Ulvefjell

Ulf Ulvefjell, återförsäljare och C-tränare i fälttävlan, terrängbyggare och med mångårig erfarenhet av hästar 

”Hästarna mår utmärkt! Det verkar som  TOTAL ställer om hela organismen så att näringsupptaget totalt sett blir bättre. Vi ger tävlingshästarna 1 kg TOTAL om dagen och samma mängd ensilage som tidigare men vi får dra ner och begränsa för dom börjar bli för runda.
Pigga till tusen är dom och vår stora svarta herre som vi upplevde som stel och knackig tidigare är mjuk och full av energi”.

/Ulf


Gandur och Mirjam

"Min islandshäst Gandur hade drabbats av diarré sedan 2013 och hade ofta magont. Jag försökte med många saker, som probiotika, örter, andra mediciner men ingenting tycktes göra någon skillnad.

I februari 2014 började jag fodra honom med TOTAL, och efter ett par dagar började han förbättra sig och fortsatte att bli bättre och bättre. Efter en vecka hade han en helt annan attityd, var mycket mer vaken och hade energi. Diarrén försvann och han var en mycket lyckligare häst. Nu trivs han och ser fram mot sin dagliga träning."

/Mirjam
###ATTRKEYREqXqvp###
###ATTRKEYjA6s4LN###

Tigern & Theresia

Bild 1: Oktober 2012. 
Tigern, en fransk varmblodstravare 4 år gammal. Jag köpte honom ett par veckor tidigare och har just börjat ge honom TOTAL 3-4 kg / dag. Innan jag köpte honom åt han 3 kg koncentrerat spannmålsfoder.

Bild 2: Maj 2014. 
Äter ca 1 kg TOTALT och fri tillgång på hö. 
I full träning, stark, snabb och hållbar i sin gren inom travet."

/Theresia

Peach & Mikaela Linnér
"Peach äter en ökad giva TOTAL inför våra distanstävlingar för att orka och prestera som bäst och kolla bara vilken päls hon har! 😍
Fodret måste vara en bidragande faktor till det!" 

/Mikaela

 Helpscout FACEBOOK SMARTLOOK