Trött och håglös


Chlorella Pyrenoidosa

Chlorella är en av naturens mest näringsrika växter då den innehåller alla aminosyror (byggstenar i protein), alla mineraler och alla vitaminer samt essentiella fettsyror som Omega 3 i en god balans till Omega 6. Förutom detta innehåller Chlorella Pyrenoidosa ämnen som hjälper till att dra ut orenheter och tungmetaller från hästens kropp. Läs mer om Chlorella HÄR.


AME Formula 1 

AME Formula 1 är ett tillskott som främjar mag-tarmkanalens arbete. Den är lämplig att kombinera med Formula 4 och Formula 7


AME Formula 2

Främjar leder och musklers funktionAME Formula 20


Elektrolyter. Energikick före tävling, återhämtning efter tävling. 


Equiwinner

Vill du ge din häst hjälp till optimal vätskebalans? Ge din häst en boost med Equiwinner? 

Equiwinner-plåster är baserat på att underhålla hästens normala hälsa med hjälp av särskilt utformade naturliga elektrolyter. Elektrolyter är involverade i varje fysisk process i kroppen för att behålla en normal balans.

Equiwinner är ett komplement för hästar med: Vätskeobalans, stela muskler, överträningssymptom, headshaking syndrome, dålig återhämtning, problem med fläckvis svettning eller stressrelaterad svettning, anhydrosis.


Horse Zeomin

Horse Zeomin fodertillskott passerar genom fodersmältningssystemet och tar upp och avlägsnar skadliga ämnen som tex. mögelsvamp. Dessa skadliga ämnen utsöndras sedan genom utrensningsorganen. Om hästen går ner i vikt, är trött och orkeslös eller att du misstänker att den kan ha blivit utsatt för mögel är Horse Zeomin en fantastisk toxinbindare full med antioxindanter som också bidrar med att bibehålla den så viktiga pH balansen i kroppen. Horse Zeomin avger också näringsämnen som mineraler, bl a kisel och underlättar för proteinets (aminosyror) upptag.


Helpscout FACEBOOK SMARTLOOK