I lager.

Chlorella Pyrenoidosa 400g

649 SEK
(Priset är inklusive frakt)

Kort beskrivning

Chlorella är en av naturens mest näringsrika alger då den innehåller alla aminosyror (byggstenar i protein), alla mineraler och alla vitaminer samt essentiella fettsyror som Omega 3 i en god balans till Omega 6. Den klorofyllrika sötvattenalgen Chlorella har generellt en väldigt bred näringsprofil och den finns i ca 15 olika sorter där vi använder Pyrenoidosa som är mycket känd för dess breda näringsprofil. BÄST FÖRE 2023-07-01

Tävlingskarens

Nej, Chlorella Pyrenoidosa har ingen tävlingskarens.

Chlorella Pyrenoidosa 

Chlorella är en av naturens mest näringsrika alger då den innehåller alla aminosyror (byggstenar i protein), alla mineraler och alla vitaminer samt essentiella fettsyror som Omega 3 i en god balans till Omega 6.

Den klorofyllrika sötvattenalgen Chlorella har generellt en väldigt bred näringsprofil och den finns i ca 15 olika sorter där vi använder Pyrenoidosa som är mycket känd för dess breda näringsprofil och renande egenskaper.

Chlorella Pyrenoidosa har länge använts av människor som naturprodukt i framförallt Japan där den är känd för den breda näringsprofil och för dess renande och stärkande egenskaper. Chlorellan vi säljer är 100% Pyrenodiosa och innehåller inga andra tillsatser eller annat utfyllnadsmedel.

Chlorella är speciellt lämplig för hästar som behöver en ökad vitalitet. 

Innehåll

Burken innehåller 100% Chlorella Pyrenoidosa.

Näringsfördelning 100 gram:
Råprotein 55 %, kolhydrater 10 %, råfett 8 %, mineraler 6 %, vatten 6 %, växttråd 5 %, klorofyll 4 %. 

 
Dosering

  • Ponny: 1 mått/dag
  • Häst: 2 mått/dag

Ett mått av Chlorellan väger 3 gram och måttet finns med i burken. En burk Chlorella väger 400 gram och räcker ca 5 månader för Ponny och ca 2,5 månader för Häst.

Näringskur eller dagligt tillskott:
Näringskur

Storlek:
400 gram 

Vårdar det friska:
Chlorella Pyrenoidosa vårdar det friska. Kontakta alltid veterinär om hästen är sjuk.

Produktvideo

Här är produktvideon för Chlorella


 

Här är produktvideon för Chlorella