HÄRLIGAHÖST Apelsini 3 + 1, Holy Horses, Man & Svansglans Apelsini och Tvål Apelsini + Få med 1st Tvål Tea Tree (värde 299kr)

1 585 SEK
1 219 SEK
(Priset är inklusive frakt)

Tryck på bevaka och skriv in din mail. Då får du en notis så snart vi får in varan på lager :) 

Kort beskrivning

Fyra fantastiska produkter för din häst. Glans för man och svans, Holy Horse för hudproblematik och två stycken handgjorda schampotvålar. Köp 4 betala enbart för 3. Perfekt nu när hösten kommer.


Fyra favoriter från humle till priset av 3. 


Holy horses

För mugg, rasp och regnskållor samt andra hudproblem

Humle från Kalvsved har gjort ett gediget researcharbete och blandat den med deras erfarenheter av tidigare produkter och humleoljan. Resultatet är en salva utöver det vanliga.

HUMLE Holy horses är en salva som kan användas till de flesta hudproblem, vid sår, ärrbildning, svamp och hudinfektioner. Många har märkt att salvan även kan vara lokalt klådstillande. Många hästar har problem med mugg, rasp, dermatit, karledsinflammation, samma sak med flera namn. Under årets slaskiga månader kan hästens hud brytas ner av konstant fukt och små sår. Bakterier och jästsvampstammar  trivs i denna fuktiga, såriga miljö och skapar inflammationer och krustor i karlederna, eller i form av regnskållor  i hyn.


Tänk på att hudproblem ofta har en koppling till andra obalanser i organsystemen. Om du vill ha en konsultation om din häst så läs gärna om våra olika tjänster på menyraden VÅRA TJÄNSTER - EN GUIDE


Du är van vid att ta egna beslut kring din hästs behov, därför är inte instruktionerna för användning specifik, utan endast generell.

Se till att hudområdet som ska behandlas är rent, det får gärna vara lite fuktigt så går det lättare för salvan att absorberas. Smörj in det aktuella hudområdet 1-2 gånger per dag under ca en veckas tid. Skillnad bör märkas efter ca 3-4 dagar. När du upplever problemet vara under kontroll, smörj  regelbundet in i underhållande syfte ( 1-2 g/v).

HUMLE Holy horses är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.


Innehåller:

Innehåller 120 ml ekologiska oljor av sheasmör, ricinolja, olivolja, svenskt bivax, humleolja och E- vitamin.


stägaransvar

Vi som hästägare har alltid ett ansvar för våra hästar, oavsett vilket foder, tillskott, salvor och vilken motion vi väljer för våra hästar så gör vi ett val baserat på vad vi anser vara bäst för vår egen individ. Salvor kan göra underverk för en skadad hud och med stöttning av inre organ samt immunförsvar kan sann läkning ske.

Detsamma gäller användande av Humle från Kalvsveds produkter. Vi tror att alla hästägare gör ett klokt val och väljer och väljer konsultation och veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Som alltid ska veterinär konsulteras om hästen är sjuk.


Man & Svansglans Apelsini

Man och svansoljan utan dess like!

En undergörande dunderkur till man och svans i behov av glans och lyster!

Tillverkad av enbart ekologiska, vegetabiliska oljor, med ett naturligt silikon som utvinns ur ekologisk olivolja. En undergörande, näringsrik olja med härlig lyster.


Krama i några droppar i man och svans och massera in ordentlig med händerna före du borstar ut olja ordentligt.

Den reder lätt ut tovig, och ostyrigt hårsvall och lämnar en glansig och smutsavvisande yta efter sig.


Innehåller:

Innehåller: Jojobaolja*,tistelolja*, natura plantsil, humleolja*, E- vitamin* och eteriska oljor*. * =Eko


Storlek: 

100 ml i pet-flaska

Karens tävling

Humle från Karlsved Våra helt naturliga produkter kan ha naturlig påverkan på hästen. Vi ser inte att innehållet skulle kunna klassas som något enligt listorna för vad som ger karenstid. Men better safe then sorry,  så ska du tävla, rekommenderar vi dig att inte använda våra produkter 96 timmar före start.


Tvål Apelsini

En härlig tvål med en mild doft av apelsin

Apelsinoljans skyddande karaktär att lägga till tvålens naturliga, och humlens unika, egenskaper.

Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina goda egenskaper. Den kommer i en ask som kan återanvändas till annat smått. Tvålen har en färskvikt på ca 1 hg, något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.


Produkten är registrerad för bruk både på hästar (djur) och människor.


För den nyfikne kommer här innehållsförteckningen på latin: 

Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt naturliga aromer.


+ Tvål Trevlig Tea Tree

En trevlig tvål med både humle och Tea Tree olja!

De som känner till Tea Tree känner även till den distinkta doften. En universalolja, nu i parskap med en annan universalolja av Humle. Kaka på kaka, och bra blir det!

Tea treeoljan är känd för sina unika egenskaper såväl som sin friska eukalyptusliknande doft. 


Produkten är registrerad för bruk både på hästar (djur) och människor.


För den nyfikne kommer här innehållsförteckningen på latin: 

Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt Melaleuca Alternafolia Leaf Oil.