Verm X

Ett 100% naturligt preparat, sammansättning av odlade örter, med aktiva beståndsdelar för att upprätthålla en god hygien i mage och tarm. 

Läs mer om Verm X  nedan eller beställ direkt.


Verm-X för häst

Ett 100% naturligt preparat, sammansättning av odlade örter, med aktiva beståndsdelar för att upprätthålla en god hygien i mage och tarm.

Verm-X är en örtbaserad produkt som hjälper till att skapa en normal Ph-Balans i tarmarna, vilket resulterar i en ogynnsam miljö för parasiter. Örterna i produkten har använts i årtusenden för att upprätthålla en god hygien i mage-tarm systemet. Produkten är väldigt skonsam mot magen och med regelbunden utfodring av Verm-X kan man upprätthålla en god tarmhygien året runt. Sammansättningen av örterna i produkten är kraftfulla och som med hjälp av den miljö som skapas i tarmen både kan ta hand om aktuella störningar och jobba förebyggande.


Verm-X. Örtbaserat tillskott till häst, hund och katt. För balanserat pH-värde i tarmen och en ogynnsam miljö för parasiter

Verm-X finns i olika sammansättningar. Dessa går alla att tillsätta i kraftfodret. Pellets kan du även ge direkt ur handen och flytande kan man tillsätta i dricksvattnet. Örtsammansättningen, som består till 100% av örter och är helt fri från kemiska tillsatser, kan bidra till att återställa och bibehålla en sund mikrobiologisk miljö i mage och tarm vilket ger mindre påfrestningar på systemet.


Verm-X kan ges till dräktiga och digivande ston och det finns inga ingredienser som kan påverka effekten av läkemedel. Örterna är en produkt av naturen och det finns inga kända fall av resistens.


Verm-X tillverkas av högkvalitativa, rena, icke GM, naturliga ingredienser. 


Innehåll:

Verm-X pulver för Häst:
Allium sativum (vitlök), cinnamomum zeylanicum (kanel), mentha piperita (pepparmint), thymus vulgaris (timjan), galium aperine (snärjmåra), inula helenium (ålandsrot), ulmus fulva (rödalmsbark), picrasma excelsa (kvassia), foeniculum vulgare (fänkål), urtica dioica (brännässla).

Verm-X pellets för Häst:
Allium sativum (vitlök), mentha piperita (pepparmint), thymus vulgaris (timjan), cinnamomum zeylanicum (kanel), picrasma excelsa (kvassia), foeniculum vulgare (fänkål), galium aperine (snärjmåra), urtica dioica (brännässla), ulmus fulva (rödalmsbark), inula helenium (ålandsrot), anis, mikroniserad sockerbeta, sjögräsmjöl, dikalciumfosfat, melass, anti-oxidant för häst (vitamin C). Protein 16%, Olja 3%, Fibrer 7,5%, Aska 10%, Kalcium 2,75%, Fosfor 0,4%, Salt 0,4%, Moisture 10%

Verm-X flytande för Häst:
Allium sativum (vitlök), cinnamomum zeylanicum (kanel), mentha piperita (pepparmint), thymus vulgaris (timjan), galium aperine (snärjmåra), ulmus fulva (rödalmsbark), picrasma excelsa (kvassia), foeniculum vulgare (fänkål), urtica dioica (brännässla), inula helenium (ålandsrot), etanol.