Hitta rätt lätt!

Vi vet att det finns många olika typer av fodertillskott på marknaden, så hur ska man veta vilken som är rätt att ge?


Känn dig trygg med våra väl utarbetade Funktionsmedel som består av tex lättupptagliga mineraler och målsökande örter. All näringsterapi ska användas som tidsbegränsande kurer. Du utgår från de tecken hästens uppvisar tydligast och låter den genomgå en kur. Efter kuren låt hästen få "landa" innan du gör en ny bedömning. 

Vi arbetar just nu med olika typer av navigeringssystem på nätet för att du ska kunna göra ett mer specifikt val. Titta in här regelbundet så kommer du snart ha ännu större möjlighet att hitta bristen eller belastningen i din häst och kan välja en kur utifrån det.

Men vi har redan nu börjat med att dela in en mängd av tecken som vi kopplat ihop med produkterna på vår sida. Förhoppningsvis underlättar det redan nu för dig att hitta rätt till din häst. Våra produkter jobbar balanserande och förebyggande. Den ersätter inte veterinärvård. Är din häst sjuk ska du kontakta veterinär. 

Använd vår sökfunktion

Skriv in hästens tecken eller annat i vår sökfunktion och få mer information och även vilka produkter vi rekommenderar. 

Listan nedan

Vill du hellre använda vår lista går detta hur bra som helst. Här kommer du direkt till vilka produkter vi skulle rekommendera.