Sponsring

Vi är väldigt glada att du tycker om våra produkter och tjänster och är intresserad av att bli sponsrad av oss. Vi är gärna med och sponsrar event men sponsrar ingen enskild ryttare eller häst och du kan läsa om varför nedan.

Privatperson / Häst
Jämfört med andra foderföretag skiljer sig vår strategi gällande sponsring av ekipage/ryttare åt. Vi sponsrar inte med produkter eller pengar. För oss är det mycket viktigt att ha en transparens mot kommande och befintliga kunder så att dom förstår att rekommendationerna runt våra produkter är genuina och inte för att någon blir sponsrad med produkter, pengar, saker eller annat. Alla ryttare som vi tidigare sponsrat har alltid varit genuint nöjda med produkterna och vi är för evigt väldigt tacksamma för deras engagemang och spridning av kunskap och information. Med tanke på hur hela branschen ser ut med köpta ryttare/ekipage så blir det svårt för hästägare att förstå skillnaden mellan företagen och man blir en i mängden, vilket vi inte vill vara. För oss är det också viktigt att man förstår att man måste ta ett helhetsgrepp om hela hästens livssituation för att komma tillrätta med obalanser, tex magproblem eller allergier, vilket blir svårt om man har enstaka produkter som marknadsförs genom ett sponsringsupplägg. 

Tävling / Event 
Ska du ha en tävling eller ett event kan vi vara intresserade att vara med och sponsra för att göra vårt varumärke känt och nå ut till fler hästar. För oss är det viktigt att någon som använder våra produkter kan vara med på plats, men det är inget krav. Givetvis bedömer vi varje enskild ansökan, så varmt välkommen att presentera ditt event! ⭐