Läs om vad som gör våra kunder så nöjda 

Roxy & Ulf Ulvefjell

Ulf Ulvefjell, ombud och C-tränare i fälttävlan, terrängbyggare och med mångårig erfarenhet av hästar. Läs gärna mer om Ulf och hans hästar här

”Hästarna mår utmärkt! 
Det verkar som TOTAL ställer om hela organismen så att näringsupptaget totalt sett blir bättre. Vi ger tävlingshästarna 1 kg TOTAL om dagen och samma mängd ensilage som tidigare men vi får dra ner och begränsa för dom börjar bli för runda. Pigga till tusen är dom och vår stora svarta herre som vi upplevde som stel och knackig tidigare är mjuk och full av energi”. - Ulf Ulvefjell


Garuda – Louise Wale 

"...STOPREMIERING SVENSKA HÄSTAVELSFÖRBUNDET Under sommaren har 1359 hästar av många olika raser visats på sommarpremiering och då den sista premieringen gått av stapeln kan vi konstatera att Garuda är en av endast FJORTON hästar som uppnått 43 poäng! EN häst (nordsvensk) har erhållit 44 poäng. ..."

Läs hela härRocky & Camilla


"Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är när det handlar om detta foder!
Min häst Rocky är så frisk och verkar väldigt glad. Hans näringsabsorption tycktes ha förbättrats vilket är märkbart i hans träck, som har blivit mindre och mer kompakt. Hans rörelsemönster har redan börjat förändras och jag har märkt en stor skillnad i hans attityd och viljan till rörlighet. Jag kommer alltid fodra med TOTAL, han ÄLSKAR verkligen det! 
Stor kram och mycket tack!"
Cassador & Ericas

 TOTAL Hästfoder
"Han var ofta väldigt stressad, dålig i magen och hade en enorm överskottsenergi. Vem vill åka på tävling med en stressad, mager häst och få en varning från en veterinär? Tyvärr hände det mig och trots hennes tips om foder och tillskott så var det inget nytt jag inte redan provat...."

"...Efter att ha provat nästan allt så visste jag inte om jag vågade hoppas på att nytt foder skulle hjälpa. Men jag är glad att jag inte gav upp... Mer behöver jag inte säga utan låter bilderna tala för förvandlingen Cassador gick igenom."
Sterre & MiaJag köpte ett frieser sto (osedd) med föl vid sidan som skulle vara lite tunn. Men när hon kom var hon ju mer än tunn. Så jag började ge TOTAL och fri tillgång på hösilage. De tog inte lång tid innan man såg skillnad på henne både i mående, hull och päls. Hos förra ägare fick hon havre å massa Lucern... efter ca 1 år fick jag prova ett annat foder av en bekant som jag körde med någon månad och hon tappade lyster och magen blev knas så bytte tillbaka till TOTALen och allt blev bra igen.


Bild 1 är två veckor efter jag köpte henne, bild 2 är 6 veckor från köpdagen och bild 3 är efter 7 månader.
Grolsch & Erika Viklund

"Just hemkommen efter två dagars kurs för Jan-Ove Olsson. Vi fick börja känna på lite mer avancerade övningar att jobba vidare med inför nästa säsong.
Finaste hästen sprang som en peng och vi fick bra hjälp och gott betyg; "Du sitter på en mkt talangfull häst med enorm kapacitet, som du visar i ett fantastiskt allmäntillstånd. "
"Heja Grolsch och heja TOTAL!"
Shadow & Mikaela Linnér

"För min och Shadows del blev det ett härligt avslut på säsongen igår och en god revansch! 
En godkänd ritt och Lag SM brons! Det var en tuff tävling med tuff konkurrens, så vi är väldigt nöjda med tävlingen! 

Självklart mumsade han i sig TOTAL både innan, under och efter tävlingen! Han kan vara lite kräsen när det gäller mat under tävlingsdagen, men TOTAL äter han alltid! 👌🏼☺️"
Persos Zorro & Hanna 

"Zorro hade mycket problem med magsår och var väldigt undernärd när jag fick hem honom. Satte honom på Total och Aminosyror (Horse Amino) direkt och märkte snabbt resultat. 2 år senare så är han oerhört fin i kroppen och tycker livet är jätte kul som ridhäst. Jag har använt mig av TOTAL på mina hästar sedan 2015."Alexander & Renée Knutsson

"Inga problem med lyster i pälsen ens när Alexander BP 13 är nyklippt som här. TOTAL håller verkligen ordning på både mage och päls 😊"
Gandur och Mirjam

"Min islandshäst Gandur hade drabbats av diarré sedan 2013 och hade ofta magont. Jag försökte med många saker, som probiotika, örter, andra mediciner men ingenting tycktes göra någon skillnad.

I februari 2014 började jag fodra honom med TOTAL, och efter ett par dagar började han förbättra sig och fortsatte att bli bättre och bättre. Efter en vecka hade han en helt annan attityd, var mycket mer vaken och hade energi. Diarrén försvann och han var en mycket lyckligare häst. Nu trivs han och ser fram mot sin dagliga träning."O´Hara & Daniella

"Min yngre häst O'hara och jag debuterade idag Msv C och vann med 71,8%! O'hara har varit svår att hålla fin i hull och har i perioder haft en väldigt tråkig päls. Efter att ha ätit TOTAL sedan hon kom till oss har hon, som ni ser på bilden, blivit väldigt blank och är numera alltid fin i kroppen! 🌟"

Corvette och Erica

"Den 7 maj 2017 föddes en TOTAL-bebis, ett stoföl e: Bravour 1197 ue: Camaro M. Mamma Corvette Ts har gått på TOTAL under hela dräktigheten och har aldrig fallit ur, inte ens under digivningstiden. Bellavour som lilltjejen är döpt till är väldigt nyfiken av sig och mumsar gärna på den goda maten som serveras."Chaman & Josefin Blom Lugn

"Tack och lov att TOTAL finns, min häst Chaman tuggade glatt i sig kilo efter kilo när vi tog oss igenom 160 km i Estland igår, dessutom på en tid som gör oss kvalificerade för mästerskap. Bra tarmfunktion och vätskebalans hela dagen trots varmt väder. 👌 Vinst och veterinärernas pris för best condition är vi mycket nöjda med. Chaman är hur fin som helst idag. "
Peach & Mikaela Linnér


"Peach äter en ökad giva TOTAL inför våra distanstävlingar för att orka och prestera som bäst och kolla bara vilken päls hon har! 😍

Fodret måste vara en bidragande faktor till det!" 


Finns inget bättre foder förutom hö och färskt gräs 😍

- Rosie Billgren 

Jag har fodrat mina hästar sedan 2012 med TOTAL. Kan inte tänka mig att ge något annat foder än detta efter att jag sett resultatet både på mina och andras hästar.

- Sarah Isaksson

Började med TOTAL för drygt 2 år sedan och vilken positiv skillnad det gjort på min häst! Hull, päls allt är bara bättre! Nu ska vår 2 åring få börja äta det också !

- Frida Björklund

Mina hästar utvecklas fint med TOTAL Horse Feed

- Nina Fox Stark

Det bästa du kan ge din häst utan massa onödigt socker o stärkelse

- Kristina Lundell 

Min 4 åring som hade svårt att sätta muskler trots massor av "bra" foder blev så fin när jag väl hittade TOTAL! 1 kg/dag räckte dessutom!

- Karin Ward

Precis vad hästen är menad att äta

- Anna Ridderström 

Supernöjd både med fodret och bemötandet

- Annikka 

Jag provade fodret för ca 5 år sedan och skulle aldrig byta till något annat ! Det bästa för magen man kan ge och återhämtningen efter/ under träning är så mkt bättre med detta foder . Vid brist på bra grovfoder så känner jag mig helt trygg med att ha Total som bas.

- Annelie Fridell

Har fodrat runt 50 hästar i vårt stall dom senaste 5 åren och är otroligt nöjd med Totals påverkan på hästarnas välmående🙏🏼Hästarna har en härlig arbetslust och ork oavsett vilket jobb dom gör i sin disciplin🤗Du som ännu inte provat fodret, gör det!Så får du uppleva skillnaden med din häst🐴

- Åsa Sühr

Fler utlåtanden på vår Facebook