Läs om vad som gör våra kunder så nöjda ⭐⭐⭐⭐⭐

“Ville byta lusernpellets mot något annat. Han älskar Höpellets och verkar må fint! Får det uppblött morgon & kväll sedan september. Kommer absolut fortsätta!”

-Matte om shettisvalack Putte (34år)

HÖPELLETS

.⭐⭐⭐⭐⭐

För några år sen började jag och den åf Sarah jag använder att diskutera Höpellets från Eqvital. Vi kom in på samtalet utifrån äldre hästar med behov av lättuggat hö, men växlade snart över på fördelarna med höpelletsen för vilken häst som helst.

Jag hade mer åsikten "varför i hela fridens namn ska jag ge min häst höpellets när den får hö om det inte finns något speciellt behov som tex försvårad tuggning pga ålder". När Sarah då gick in och pratade om mångfalden av växtarter i höpelletsen och att den gör gott för magens bakterier. Och också hur extremt få växtarter vi normalt har i höet till hästar överlag (1-3) så fick jag för mig att testa att ge alla mina en bas av höpellets ihop med Flourish Evolve som jag använt i jag vet inte hur många år nu. Flourish Evolve vet jag redan är precis allt jag vill ha.

Jag har haft in hästar som gått från dåligt i hull, tufsiga, svårfödda till att bli helt normala i allt detta. Dessutom med världens blänk i pälsen. Jag har också sett hästar som envist håller fast vid sin vikt, oavsett vad man försöker med, plötsligt komma i sån balans att dom går ner mot normalvikt och jag har kunnat rätta till foderstaten till det normala.

Höpelletsen gav mig ytterligare en nivå på detta. Den balanserar magarna på dom på ett sätt jag inte varit med om innan. Numera får mina alltid en bas av detta dagligen. Hästar som är ur balans (svårt att gå upp/ner i vikt, tufsiga etc) får lite mer under en period och det går fort att se skillnaden!

- Renée, [email protected]

.⭐⭐⭐⭐⭐

Gav som en kur Horse Amino på 2 månader. Hon verkade gilla smaken. Upplever henne som pigg & glad.


- Cajsa & Sonya

⭐⭐⭐⭐⭐

Billie är ett 14 årigt Irish Cob sto som har varit lite loj på ett sätt som jag inte kännt igen. Jag har kollat upp foderstaten men så hörde jag en föreläsning med Anna eftersom jag går en kurs i belöningsbaseradhästträning för Louise Ljungberg och då kom Proferm Equibiome på tal och jag tänkte att detta är nog något jag vill prova på mina hästar. Nu har jag provat det i ca 4 veckor och jag anser mig se en skillnad redan. Jag tycker Billie känns piggare och jag vill gärna tro att det är detta som gjort skillnaden. Jag har också i den här vevan börjat fodra med grovfoder, en omställning som Billie brukar reagera på men det här året har det gått mycket bättre! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jag ville ha ett foder som är hälsosamt och stärker min häst. Jag tränar akademisk ridkonst på min 17 åriga friser.


Han har problem att hitta i sin kropp och har låg energi. Mycket aptitlig. Har än så länge inte märkt någon direkt skillnad men det känns bra att ge honom ett foder utan skadliga ingredienser.


- Johanna & Tjalve

.⭐⭐⭐⭐⭐

Äntligen har vi hittat något gott! 
När jag köpte Sindri hade han bara ätit en musli med massor av spannmål osv i men eftersom jag vill ge lite extra tillskott mot hans eksem och ålderstecken så vill jag inte fodra med ett foder som inte passar han. 

Jag provade flera olika sorter från andra fodertillverkare men inget dög. Han bara luktade på det mesta trots att jag inte ens börjat blanda i några tillskott. Tillslut ramlade jag över Flourish Evolve och innehållet passade bra med det typ av foder jag efterlyste. Flourish Evolve är det enda foder han ätit med god aptit och till och med slickar rent krubban av. 

Han är piggare och har jätte fina hovar och päls. Detta är en väldigt kräsen häst som inte ens äter hästgodis så att han äter med god aptit trots att jag nu blandar i hans tillskott är som att vinna på lotto! 

- Sofie och Sindri 

Roxy & Ulf Ulvefjell

Ulf Ulvefjell, ombud och C-tränare i fälttävlan, terrängbyggare och med mångårig erfarenhet av hästar. Läs gärna mer om Ulf och hans hästar här

”Hästarna mår utmärkt! 
Det verkar som Flourish Evolve ställer om hela organismen så att näringsupptaget totalt sett blir bättre. Vi ger tävlingshästarna 1 kg TOTAL om dagen och samma mängd ensilage som tidigare men vi får dra ner och begränsa för dom börjar bli för runda. Pigga till tusen är dom och vår stora svarta herre som vi upplevde som stel och knackig tidigare är mjuk och full av energi”.

- Ulf Ulvefjell

Garuda – Louise Wale 

"...STOPREMIERING SVENSKA HÄSTAVELSFÖRBUNDET Under sommaren har 1359 hästar av många olika raser visats på sommarpremiering och då den sista premieringen gått av stapeln kan vi konstatera att Garuda är en av endast FJORTON hästar som uppnått 43 poäng! EN häst (nordsvensk) har erhållit 44 poäng. ..."

Läs hela här

Rocky & Camilla


"Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är när det handlar om detta foder!
Min häst Rocky är så frisk och verkar väldigt glad. Hans näringsabsorption tycktes ha förbättrats vilket är märkbart i hans träck, som har blivit mindre och mer kompakt. Hans rörelsemönster har redan börjat förändras och jag har märkt en stor skillnad i hans attityd och viljan till rörlighet. Jag kommer alltid fodra med Flourish Evolve, han ÄLSKAR verkligen det! 
Stor kram och mycket tack!"
Cassador & Ericas

 Flourish Evolve Funtionsfoder
"Han var ofta väldigt stressad, dålig i magen och hade en enorm överskottsenergi. Vem vill åka på tävling med en stressad, mager häst och få en varning från en veterinär? Tyvärr hände det mig och trots hennes tips om foder och tillskott så var det inget nytt jag inte redan provat...."

"...Efter att ha provat nästan allt så visste jag inte om jag vågade hoppas på att nytt foder skulle hjälpa. Men jag är glad att jag inte gav upp... Mer behöver jag inte säga utan låter bilderna tala för förvandlingen Cassador gick igenom."
Sterre & MiaJag köpte ett frieser sto (osedd) med föl vid sidan som skulle vara lite tunn. Men när hon kom var hon ju mer än tunn. Så jag började ge Flourish Evolve och fri tillgång på hösilage. De tog inte lång tid innan man såg skillnad på henne både i mående, hull och päls. Hos förra ägare fick hon havre å massa Lucern... efter ca 1 år fick jag prova ett annat foder av en bekant som jag körde med någon månad och hon tappade lyster och magen blev knas så bytte tillbaka till Flourish Evolve och allt blev bra igen.


Bild 1 är två veckor efter jag köpte henne, bild 2 är 6 veckor från köpdagen och bild 3 är efter 7 månader.
Grolsch & Erika Viklund

"Just hemkommen efter två dagars kurs för Jan-Ove Olsson. Vi fick börja känna på lite mer avancerade övningar att jobba vidare med inför nästa säsong.
Finaste hästen sprang som en peng och vi fick bra hjälp och gott betyg; "Du sitter på en mkt talangfull häst med enorm kapacitet, som du visar i ett fantastiskt allmäntillstånd. "
"Heja Grolsch och heja Flourish Evolve!"
Shadow & Mikaela Linnér

"För min och Shadows del blev det ett härligt avslut på säsongen igår och en god revansch! 
En godkänd ritt och Lag SM brons! Det var en tuff tävling med tuff konkurrens, så vi är väldigt nöjda med tävlingen! 

Självklart mumsade han i sig Flourish Evolve både innan, under och efter tävlingen! Han kan vara lite kräsen när det gäller mat under tävlingsdagen, men EVOLVE äter han alltid! 👌🏼☺️"
Persos Zorro & Hanna 

"Zorro hade mycket problem med magsår och var väldigt undernärd när jag fick hem honom. Satte honom på Flourish Evolve och Aminosyror (Horse Amino) direkt och märkte snabbt resultat. 2 år senare så är han oerhört fin i kroppen och tycker livet är jätte kul som ridhäst. Jag har använt mig av Flourish Evolve på mina hästar sedan 2015."Alexander & Renée Knutsson

"Inga problem med lyster i pälsen ens när Alexander BP 13 är nyklippt som här. Flourish Evolve håller verkligen ordning på både mage och päls 😊"
Gandur och Mirjam

"Min islandshäst Gandur hade drabbats av diarré sedan 2013 och hade ofta magont. Jag försökte med många saker, som probiotika, örter, andra mediciner men ingenting tycktes göra någon skillnad.

I februari 2014 började jag fodra honom med Flourish Evolve, och efter ett par dagar började han förbättra sig och fortsatte att bli bättre och bättre. Efter en vecka hade han en helt annan attityd, var mycket mer vaken och hade energi. Diarrén försvann och han var en mycket lyckligare häst. Nu trivs han och ser fram mot sin dagliga träning."O´Hara & Daniella

"Min yngre häst O'hara och jag debuterade idag Msv C och vann med 71,8%! O'hara har varit svår att hålla fin i hull och har i perioder haft en väldigt tråkig päls. Efter att ha ätit Flourish Evolve sedan hon kom till oss har hon, som ni ser på bilden, blivit väldigt blank och är numera alltid fin i kroppen! 🌟"

Corvette och Erica

"Den 7 maj 2017 föddes en Flourish Evolve-bebis, ett stoföl e: Bravour 1197 ue: Camaro M. Mamma Corvette Ts har gått på Flourish Evolve under hela dräktigheten och har aldrig fallit ur, inte ens under digivningstiden. Bellavour som lilltjejen är döpt till är väldigt nyfiken av sig och mumsar gärna på den goda maten som serveras."Chaman & Josefin Blom Lugn

"Tack och lov att Flourish Evolve finns, min häst Chaman tuggade glatt i sig kilo efter kilo när vi tog oss igenom 160 km i Estland igår, dessutom på en tid som gör oss kvalificerade för mästerskap. Bra tarmfunktion och vätskebalans hela dagen trots varmt väder. 👌 Vinst och veterinärernas pris för best condition är vi mycket nöjda med. Chaman är hur fin som helst idag. "
Peach & Mikaela Linnér


"Peach äter en ökad giva Flourish Evolve inför våra distanstävlingar för att orka och prestera som bäst och kolla bara vilken päls hon har! 😍

Fodret måste vara en bidragande faktor till det!" 


Finns inget bättre foder förutom hö och färskt gräs 😍

- Rosie Billgren 

Jag har fodrat mina hästar sedan 2012 med Flourish Evolve. Kan inte tänka mig att ge något annat foder än detta efter att jag sett resultatet både på mina och andras hästar.

- Sarah Isaksson

Började med Flourish Evolve för drygt 2 år sedan och vilken positiv skillnad det gjort på min häst! Hull, päls allt är bara bättre! Nu ska vår 2 åring få börja äta det också !

- Frida Björklund

Mina hästar utvecklas fint med Flourish Evolve HÄSTFODER.

- Nina Fox Stark

Det bästa du kan ge din häst utan massa onödigt socker o stärkelse

- Kristina Lundell 

Min 4 åring som hade svårt att sätta muskler trots massor av "bra" foder blev så fin när jag väl hittade Flourish Evolve! 1 kg/dag räckte dessutom!

- Karin Ward

Precis vad hästen är menad att äta

- Anna Ridderström 

Supernöjd både med fodret och bemötandet

- Annikka 

Jag provade fodret för ca 5 år sedan och skulle aldrig byta till något annat ! Det bästa för magen man kan ge och återhämtningen efter/ under träning är så mkt bättre med detta foder . Vid brist på bra grovfoder så känner jag mig helt trygg med att ha Flourish Evolve som bas.

- Annelie Fridell

Har fodrat runt 50 hästar i vårt stall dom senaste 9 åren och är otroligt nöjd med Flourish Evolves påverkan på hästarnas välmående🙏🏼Hästarna har en härlig arbetslust och ork oavsett vilket jobb dom gör i sin disciplin🤗Du som ännu inte provat fodret, gör det! Så får du uppleva skillnaden med din häst🐴

- Åsa Sühr

Fler utlåtanden på vår Facebook