Foderresan Digitalt 7 maj 2024

150 SEK
(per person, välj swish / payson i kassan, EJ förskott)

Tryck på bevaka och skriv in din mail. Då får du en notis så snart vi får in varan på lager :) 

Kort beskrivning

Följ med på en resa genom hästens inre system och få en liten inblick i hur alla delar hänger ihop och påverkar hästens liv och prestation. Vad ska hästen äta och vad är mindre lämpligt sett ur ett näringsmedicinskt perspektiv.


Lär dig att Vårda det Friska hos din häst!

Vad skapar en hållbar häst, sett ur ett näringsperspektiv? Vad kan jag som hästägare tänka på och göra för att hålla min häst så harmonisk, frisk och stark som möjligt, och samtidigt minska veterinärkostnader?

Följ med på en resa genom hästens inre system och få en liten inblick i hur alla delar hänger ihop och påverkar hästens liv och prestation.

Vad ska hästen äta och vad är mindre lämpligt sett ur ett näringsmedicinskt perspektiv.

Många problem såsom EMS, fång, korsförlamning, magsår, eksem och andra hudproblem, allergier och olika typer av kolik mm kan förebyggas om vi förstår bättre hur hästen fungerar och är skapt som art.

☑️Praktisk information ☑️

När: Tisdag 7 maj 2024.
Plats: Digitalt
Tid: 18.30 - ca 20.00

Anmälan: Anmäl dig genom att köpa denna produkten. Du kommer få en bekräftelse direkt och innan eventet kommer du få den aktuella länken. Köper du för fler än dig själv? Skriv i meddelandet vilka du köper för och deras mailadresser. 

Repris: Ja, du kommer ha tillgång till repris i 1 vecka efter eventet.


Begränsat med platser så det är först till kvarn som gäller.


Om Anna Lidén

Anna Lidén har en bakgrund som utbildad Ridlärare, Dipl Hästterapeut och yrkeslärare i Hästkunskap där hon varit verksam i över 40 år. Hon har under åren vidareutbildat sig inom nutrition ur ett mer funktionsmedicinskt perspektiv då problem som många hästar har kräver en mer holistisk lösning med diet och levnadsmiljö. De sista 15 åren har fokus legat på näring och näringsterapier för att återställa obalanser och öka kraften i hästens självläkande system.
Anna är grundare av företaget Eqvital AB, där hon och kollegor arbetar tillsammans med hästägare för att hålla deras hästar så harmoniska, friska och starka som möjligt. Det görs genom näringsrådgivning, optimering av foderstater, biologiskt korrekt foder och funktionstillskott  Idag arbetar Anna framför allt som hästnutritionist - näringsterapeut för häst -  med konsultationer samt utveckling av digitala utbildningar som fokuserar på att öka medvetenheten om hästens välbefinnande och näringens betydelse för hästens mentala och fysiska hälsa och prestation.

Varmt Välkommen