I lager.

EM SkinCare Equibiome (hud och hov)

214 SEK
(Priset inkluderar ett fraktalternativ)

Kort beskrivning

EM SkinCare – Hud- och hovvård Skapa mikrobiell balans på hud och päls med EM Bygg upp en naturlig och frisk mikroflora på hud och päls EM® SkinCare är en hud- och hovvårdsprodukt för hästar som skapar mikrobiell balans där den används. Förkortar läkningstid på sår och hämmar sjukdomar så som svamp på huden, i öron och på hovar.


EM SkinCare – Hud- och hovvård

Skapa mikrobiell balans på hud och päls med EM

Bygg upp en naturlig och frisk mikroflora på hud och päls

EM® SkinCare är en hud- och hovvårdsprodukt för hästar som skapar mikrobiell balans där den används. Förkortar läkningstid på sår och hämmar sjukdomar så som svamp på huden, i öron och på hovar. 


Användning


EM SkinCare hjälper till att främja den naturligt förekommande och friska mikrofloran på huden/pälsen och hämmar tillväxten av patogena svampar och bakterier. I praktiken har EM SkinCare visat sig vara mycket effektiv när det gäller att bekämpa eksem och svampinfektioner på huden. Även en mycket bra hjälp vid hovproblem. Sprayen bildar en aktiv skyddsfilm på huden och stärker hudens naturliga skyddsmantel. Återfuktar skadad hud vilket förkortar läkningsprocessen.

EM SkinCare är mycket milt och kan användas på  på känsliga delar så som öron, ljuver, skap, runt ögon osv. Passar för alla slags djur. OBS! Produkten är mörkbrun i färgen och kan ge en ton av brunt på vita/ljusa pälsar.


Dosering


Spraya på pälsen och/eller det irriterade/skadade området. Använd gärna en mjuk borste för att få ner det ordentligt i pälsen. Upprepa varje eller varannan dag.

Vid sjukdom eller allvarliga besvär konsultera alltid veterinär.


Innehåll


Aktiverad EM-1® och vatten. 

Aktiva mikrober: Fotosyntesbakterier: Rhodopseudomonas palustris, Rhodospirillum rubrum. Mjölksyrebakterier: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei. Jästsvamp: Saccharomyecs cerevisiae.

100% naturligt. Innehåller inga kemiska eller farmaceutiska ämnen.


Förvaring


Förvaras i rumstemperatur. Ej i direkt sol.

Storlekar: färdigblandad i 150ml och 1 liters sprayflaskor.