I lager.

Remove, Let´s Get Started 1, 600gr

695 SEK
(inkl. ett fraktalternativ)
Stöttning av avgiftningsorgan. Använd som separat kur eller som Steg 1 i Lets Get Started serien.

Kort beskrivning

REMOVE är ett effektivt funktionsmedel som främjar mjältens, leverns och njurarnas normala funktion, stöttar cirkulation, ämnesomsättning och avgiftning samt stödjer ett normalt pH. Den är STEG 1 i vår serie Let´s Get Started. REMOVE kan även ges som separat kur om du upplever att hästen behöver en stöttning av sina avgiftningsorgan.

REMOVE är en adaptogen och synergistisk örtblandning som vi omsorgsfullt tagit fram för att stötta hästkroppens avgiftningsfunktion.

Adaptogener är biologiskt aktiva ämnen som kommer från växtriket. Adaptogener förbättrar kroppens förmåga att anpassa sig vid belastning. Örtblandningen är organiskt odlad och sammansatt för dess förmåga att kunna samverka effektivt. 

REMOVE är ett effektivt funktionsmedel som främjar mjältens, leverns och njurarnas normala funktion, stöttar cirkulation, ämnesomsättning och avgiftning samt stödjer ett normalt pH.

REMOVE kan användas som den första åtgärden i LET´S GET STARTED som är ett steg för steg program för att öka kraften i hästens självläkande system. Programmet består av råd och recept med syftet att balansera och återställa hästens normala funktioner i kropp och sinne. Läs mer på vår websida.

REMOVE kan även ges som separat kur om du upplever att hästen behöver en stöttning av sina avgiftningsorgan.


Dosering

4 gram per 100kg kroppsvikt/dag.

Ponny (350kg) 14g alt. ca 40ml/dag

Häst (500kg) 20g alt. ca 55ml/dag

Stor häst (650kg) 26g alt. ca 70ml/dag

Fördela gärna 2 gånger per dag.

Mått medföljer. 

INNEHÅLL

Sammansättning

Mariatistel (Carduus (Silybum) Marianus semen, Rödbeta (Beta vulgaris), Brännässla (Urtica dioica), Citronmeliss (Melissa officinalis), Ingefära (Zingiber officinale). 

REMOVE tillför även naturliga källor av näringsämnen.

Kompletteringsfoder endast för häst.

Förvaras svalt. Stäng locket ordentligt.


Ges ej till dräktiga ston. Kan vara kontraproduktivt med vissa mediciner. Kontakta veterinär om du är osäker eller misstänker att din häst är sjuk.


Innehållet kan sjunka ner något under transport, men innehållets vikt är som angivet på burken.