I lager.

Remove, Let´s Get Started 1, 600gr

695 SEK
(inkl. frakt)
Stöttning av avgiftningsorgan. Använd som separat kur eller som Steg 1 i Lets Get Started serien.

Kort beskrivning

REMOVE är ett effektivt funktionsmedel som främjar mjältens, leverns och njurarnas normala funktion, stöttar cirkulation, ämnesomsättning och avgiftning samt stödjer ett normalt pH. Den är STEG 1 i vår serie Let´s Get Started. REMOVE kan även ges som separat kur om du upplever att hästen behöver en stöttning av sina avgiftningsorgan.

Tips

REMOVE är en adaptogen och synergistisk örtblandning som vi omsorgsfullt tagit fram för att stötta hästkroppens avgiftningsfunktion.

Adaptogener är biologiskt aktiva ämnen som kommer från växtriket. Adaptogener förbättrar kroppens förmåga att anpassa sig vid belastning. Örtblandningen är organiskt odlad och sammansatt för dess förmåga att kunna samverka effektivt. 

REMOVE är ett effektivt funktionsmedel som främjar mjältens, leverns och njurarnas normala funktion, stöttar cirkulation, ämnesomsättning och avgiftning samt stödjer ett normalt pH.

REMOVE kan användas som den första åtgärden i LET´S GET STARTED som är ett steg för steg program för att öka kraften i hästens självläkande system. Programmet består av råd och recept med syftet att balansera och återställa hästens normala funktioner i kropp och sinne. Läs mer på vår websida.

REMOVE kan även ges som separat kur om du upplever att hästen behöver en stöttning av sina avgiftningsorgan.

Hur? 

Remove handlar om att skapa stabilitet i kroppens funktioner. Innan kroppen är stabil kan inte återhämtning ske. Att stötta kroppens avgiftningsorgan är en viktig nyckel i detta steg. Oavsett om du köper ett av stegen eller alla får du med en omfattande digital guide som ett stöd. Du kan läsa mer i guiden hur du själv kan skapa bästa förutsättningar för hästen genom dina noteringar och åtgärder i diet samt levnadsmiljö.

Grunden är som alltid ett hygieniskt anpassat grovfoder, friskt vatten och essentiella mineraler. Ett artrikt och näringstätt komplement till grovfoder hittar du i Flourish Evolve Hästfoder.


För hästen:
Rensa i foderstat. Produkter som stödjer och främjar mjältens, leverns och njurarnas normala funktion. Stöttar cirkulation, ämnesomsättning och avgiftning. Stödjer ett normalt pH.

  • REMOVE - synergistisk och adaptogen örtblandning.

Individuellt tillval vid behov:

  • Proferm- pre- och probiotika, med i alla tre steg.
  • Höpellets - prebiotika från naturen, med i alla tre steg.
  • Cell Sens - cellnäring, vi rekommenderar vilken utifrån din häst.

För levnadsmiljön:
Du gör en översyn och stressanalys. Identifiera den underliggande orsaken

  • Nutribiome - flytande probiotika, bl.a. vattenhygien, vid behov.
  • Microferm - skapar en hälsosam stallmiljö, med i alla tre steg.
  • Sanzeo - för en sund bädd. Med i alla tre steg

Innehåll

Sammansättning

Mariatistel (Carduus (Silybum) Marianus semen, Rödbeta (Beta vulgaris), Brännässla (Urtica dioica), Citronmeliss (Melissa officinalis), Ingefära (Zingiber officinale). 

REMOVE tillför även naturliga källor av näringsämnen.


Kompletteringsfoder endast för häst.

Förvaras: Förvaras svalt. Stäng locket ordentligt.


Ges ej till dräktiga ston. Kan vara kontraproduktivt med vissa mediciner. Kontakta veterinär om du är osäker eller misstänker att din häst är sjuk.

Innehållet kan sjunka ner något under transport, men innehållets vikt är som angivet på burken.


Dosering

4 gram per 100kg kroppsvikt/dag.

  • Ponny (350kg) 14g alt. ca 40ml/dag
  • Häst (500kg) 20g alt. ca 55ml/dag
  • Stor häst (650kg) 26g alt. ca 70ml/dag

Fördela gärna 2 gånger per dag.
Mått medföljer.