I lager.

Revive, Let´s Get Started 3, 750gr

795 SEK
(inkl. ett fraktalternativ)
Understödjer kroppens normala funktioner och vitaliserar. Använd som separat kur eller som Steg 3 i Lets Get Started serien.

Kort beskrivning

REVIVE bidrar till ett optimalt näringsupptag, stödjer ett balanserat blodsocker och normalt pH samt stärker slemhinnornas skyddande funktion i mage och tarm. Antioxidanter och polyferoner stärker immunförsvarets normala funktion samt främjar mikrobiotans arbete.

Startkarens

Nej, Revive har ingen startkarens

Tips

REVIVE är en adaptogen och synergistisk örtblandning som vi omsorgsfullt tagit fram för att understödja, återskapa och stärka hästkroppens normala funktioner. 

Adaptogener är biologiskt aktiva ämnen som kommer från växtriket. Adaptogener förbättrar kroppens förmåga att anpassa sig vid belastning. Örtblandningen är organiskt odlad och sammansatt för dess förmåga att kunna samverka effektivt. 

REVIVE bidrar till ett optimalt näringsupptag, stödjer ett balanserat blodsocker och normalt pH samt stärker slemhinnornas skyddande funktion i mage och tarm. Antioxidanter och polyferoner stärker immunförsvarets normala funktion samt främjar mikrobiotans arbete.

REVIVE är det tredje steget i LET´S GET STARTED som är ett steg för steg program för att öka kraften i hästens självläkande system. Programmet består av råd och recept med syftet att balansera och återställa hästens normala funktioner i kropp och sinne. Läs mer på vår websida. 

REVIVE kan även ges som en separat kur om du upplever att hästen behöver en stöttning av mag-tarmkanalens normala funktioner.

Hur?

Det tredje steget stödjer ett balanserat blodsocker och normalt pH samt fortsätter att stärka slemhinnornas skyddande funktion i mage och tarm. Rutiner för att bibehålla en god livsstil för hästen som bidrar till ett ökat välmående.

För hästen:
Tillföra näringsämnen. Fytonutrienter; Antioxidanter och polyfenoler stärker immunförsvarets funktion samt stärker mikrobiotans arbete. Främja ett ökat näringsupptag.

  • REVIVE - synergistisk och adaptogen örtblandning.

Individuellt tillval vid behov:


Innehåll

Sammansättning
Maskros (Taraxacum officinalis),  Nypon (Rosa canina fructus), Rönnbär (Sorbus aucuparia), Schisandra/ Färilsranka (Schisandra chinensis), Hallonblad (Rubus idaeus), Anis (Pimpinella anisum).

REVIVE tillför även naturliga källor av näringsämnen.

Kompletteringsfoder endast för häst.

Förvaras svalt. Stäng locket ordentligt.

Ges ej till dräktiga ston. Kan vara kontraproduktivt med vissa mediciner. Kontakta veterinär om du är osäker eller misstänker att din häst är sjuk.

Innehållet kan sjunka ner något under transport, men innehållets vikt är som angivet på burken.


Dosering

4 gram per 100kg kroppsvikt/dag.

  • Ponny (350kg) 14g alt. ca 30ml/dag
  • Häst (500kg) 20g alt. ca 45ml/dag
  • Stor häst (650kg) 26g alt. ca 60ml/dag

Fördela gärna 2 gånger per dag.

Mått medföljer.