Att bli Oberoende Återförsäljare

Att bli Oberoende Återförsäljare passar dig som är verksam inom hästbranschen. Du kanske har eget stall tex med inackorderingar, driver ridskola, är terapeut inom något område, tränare, hovslagare, hovvårdare eller jobbar med annan hästhälsa och vill komplettera med hälsosamma produkter för att få ytterligare ett ben i verksamheten. Som Återförsäljare kan du köpa Flourish Evolve Funktionsfoder, Eqvital Höpellets, Eqvitals egna tillskott eller Equibiomes Hästsortiment till förmånligt pris samtidigt som du har möjligheten att sälja produkterna vidare. 

Du kan alltså välja själv om du vill förmedla enbart tillskotten, enbart foder eller om du vill ha hela sortimentet.

Om du vill kan vi hjälpa dig med stöd och utbildning så att du kan ge foder råd och genom det engagemanget få lojala kunder även till dina andra verksamheter. Att förmedla våra produkter är en rolig och givande uppgift då du ofta får en direkt återkoppling från nöjda kunder. 

Marginalerna från de produkter du säljer ger ett bidrag till din totala verksamhet och kanske ett mer komplett koncept för dig. Som Återförsäljare har du ingen exklusivitet eller ett eget geografiskt område, det kan finnas och komma andra som vill förmedla produkter i närheten av dig. Vi tror och arbetar utifrån att man samarbetar och ser synergieffekterna av att vara fler som förmedlar produkterna.

Du behöver kunna förvara produkterna på ett bra sätt. Du ska kunna ta emot produkterna och hålla det: torrt, svalt och ej i solljus, dammfritt och skadedjursfritt för bästa kvalitet. Du har inga säljkrav men det finns en minsta order volym för varje produktkategori. Dock minskar marginalen ju mindre du beställer pga hanterings- och  fraktkostnad. 

Du får en egen inloggning till vår återförsäljarbutik, där du enkelt sparar dina uppgifter för snabbare beställning. Du får också möjlighet till fortbildning, marknadsföringsmaterial, hjälp med foderstater och stöd.

Låter detta intressant kan du ansöka om att bli Återförsäljare detta gör du direkt här nedan. 

Varmt välkommen med din ansökan!