I lager.

Chlorella Pyrenoidosa, syre till cellerna

628 SEK
(Priset inkluderar ett fraktalternativ)

Kort beskrivning

Chlorella är en av naturens mest näringsrika alger då den innehåller alla aminosyror (byggstenar i protein), alla mineraler och alla vitaminer samt essentiella fettsyror som Omega 3 i en god balans till Omega 6. Den klorofyllrika sötvattenalgen Chlorella har generellt en väldigt bred näringsprofil och den finns i ca 15 olika sorter där vi använder Chlorella Pyrenoidosa som är mycket känd för dess breda näringsprofil.

Startkarens

Nej, Chlorella Pyrenoidosa har ingen tävlingskarens.

Chlorella Pyrenoidosa 

Chlorella är en av naturens mest näringsrika alger då den innehåller alla aminosyror (byggstenar i protein), alla mineraler och alla vitaminer samt essentiella fettsyror som Omega 3 i en god balans till Omega 6.

Den klorofyllrika sötvattenalgen Chlorella har generellt en väldigt bred näringsprofil och den finns i ca 15 olika sorter där vi använder Pyrenoidosa som är mycket känd för dess breda näringsprofil och renande egenskaper.

Chlorella Pyrenoidosa har länge använts av människor som naturprodukt i framförallt Japan där den är känd för den breda näringsprofil och för dess renande och stärkande egenskaper. Chlorellan vi säljer är 100% Pyrenodiosa och innehåller inga andra tillsatser eller annat utfyllnadsmedel.

Chlorella är speciellt lämplig för hästar som behöver en ökad vitalitet. 

Innehåll


Burken innehåller: 100% Chlorella Pyrenoidosa.

Näringsfördelning 100 gram:
Råprotein 55 %, kolhydrater 10 %, råfett 8 %, mineraler 6 %, vatten 6 %, växttråd 5 %, klorofyll 4 %. 

 
Dosering


Dosering:

  • Ponny: 1 mått/dag
  • Häst: 2 mått/dag

Ett mått av Chlorellan väger 3 gram och måttet finns med i burken. En burk Chlorella väger 400 gram och räcker ca 5 månader för Ponny och ca 2,5 månader för Häst.

Näringskur eller dagligt tillskott:
Näringskur

Storlek:
400 gram

Vårdar det friska:
Chlorella Pyrenoidosa vårdar det friska. Kontakta alltid veterinär om hästen är sjuk.