I lager.

Restore, Let´s Get Started 2, 600gr

695 SEK
(inkl. ett fraktalternativ)
Stödjer magens och tarmens normala funktion. Använd som separat kur eller som Steg 2 i Lets Get Started serien

Kort beskrivning

Stödjer magens och tarmens normala funktion. Främjar kroppens förmåga att återuppbygga en balanserad population av mikrobiota och stödjer mikrobernas funktion. Använd som separat kur eller som Steg 2 i Lets Get Started serien.

RESTORE är en adaptogen och synergistisk örtblandning som vi omsorgsfullt tagit fram för att stödja och återuppbygga magtarmkanalens normala funktion.  Adaptogener är biologiskt aktiva ämnen som kommer från växtriket. Adaptogener förbättrar kroppens förmåga att anpassa sig vid belastning. Örtblandningen är organiskt odlad och sammansatt för dess förmåga att kunna samverka effektivt. 

RESTORE stödjer och förstärker slemhinnornas normala funktion i mage och tarmar. Balanserar blodsocker och tillför antioxidanter, omegafettsyror och fytonäringsämnen som stöttar kroppens eget immunförsvar. Främjar kroppens förmåga att återuppbygga en balanserad population av mikrobiota och stödjer mikrobernas funktion.

 

RESTORE kan användas som det andra steget i LET´S GET STARTED som är ett steg för steg program för att öka kraften i hästens självläkande system. Programmet består av råd och recept med syftet att balansera och återställa hästens normala funktioner i kropp och sinne. Läs mer på vår websida. 

RESTORE kan även ges som en separat kur om du upplever att hästen behöver en stöttning av mag-tarmkanalens normala funktioner.


Dosering

4 gram per 100kg kroppsvikt/dag.

Ponny (350kg) 14g alt. ca 40ml/dag

Häst (500kg) 20g alt. ca 55ml/dag

Stor häst (650kg) 26g alt. ca 70ml/dag

Fördela gärna 2 gånger per dag.

Mått medföljer.


INNEHÅLL

Sammansättning

Läkemalva (Althaea roots), Bockhornsfrö (Trigonella foenumgraecum), Lakrits (Glycyrrhiza glabra), Havtorn (Hippophae rhamnoides), Rödalm (Ulmus rubra).


RESTORE tillför även naturliga källor av näringsämnen. 


Kompletteringsfoder endast för häst.

Förvaras svalt. Stäng locket ordentligt.


RESTORE innehåller inte fyllnadsmedel, spannmål, kemiska tillsatser eller tillsatt socker. Ej GMO. 

Ingen tävlingskarens.


Ges ej till dräktiga ston. Kan vara kontraproduktivt med vissa mediciner. Kontakta veterinär om du är osäker eller misstänker att din häst är sjuk.


Innehållet kan sjunka ner något under transport, men innehållets vikt är som angivet på burken.


Tillverkas i Sverige