I lager.

Restore, Let´s Get Started 2, 600gr

695 SEK
(inkl. ett fraktalternativ)
Stödjer magens och tarmens normala funktion. Använd som separat kur eller som Steg 2 i Lets Get Started serien

Kort beskrivning

Stödjer magens och tarmens normala funktion. Främjar kroppens förmåga att återuppbygga en balanserad population av mikrobiota och stödjer mikrobernas funktion. Använd som separat kur eller som Steg 2 i Lets Get Started serien.

Startkarens

Nej, Restore har ingen startkarens

Tips

RESTORE är en adaptogen och synergistisk örtblandning som vi omsorgsfullt tagit fram för att stödja och återuppbygga magtarmkanalens normala funktion.  

Adaptogener är biologiskt aktiva ämnen som kommer från växtriket. Adaptogener förbättrar kroppens förmåga att anpassa sig vid belastning. Örtblandningen är organiskt odlad och sammansatt för dess förmåga att kunna samverka effektivt. 

RESTORE stödjer och förstärker slemhinnornas normala funktion i mage och tarmar. Balanserar blodsocker och tillför antioxidanter, omegafettsyror och fytonäringsämnen som stöttar kroppens eget immunförsvar. Främjar kroppens förmåga att återuppbygga en balanserad population av mikrobiota och stödjer mikrobernas funktion.

RESTORE kan användas som det andra steget i LET´S GET STARTED som är ett steg för steg program för att öka kraften i hästens självläkande system. Programmet består av råd och recept med syftet att balansera och återställa hästens normala funktioner i kropp och sinne. Läs mer på vår websida. 

RESTORE kan även ges som en separat kur om du upplever att hästen behöver en stöttning av mag-tarmkanalens normala funktioner.

Hur?

Andra steget stödjer och förstärker slemhinnornas normala funktion i mage och tarmar för att nedbrytning av foder och näringsupptag ska fungera optimalt. Du får råd och tips hur du kan öka cirkulation och rörelse samt andra faktorer som stimulerar och ökar motståndskraften hos hästen.

För hästen:
Checklistor för att upptäcka kritiska faktorer som påverkar mag- och tarmsystem negativt. Produkter med fokus på att balansera blodsocker och tillföra enzymer, aminosyror, antioxidanter, fettsyror och andra näringsämnen. Stödja kroppens immunförsvar samt kroppens återuppbyggande av normal mikrobiota och stödja mikrobernas funktion.

  • RESTORE - synergistisk och adaptogen örtblandning.

Individuellt tillval vid behov:


Innehåll

Sammansättning
Läkemalva (Althaea roots), Bockhornsfrö (Trigonella foenumgraecum), Lakrits (Glycyrrhiza glabra), Havtorn (Hippophae rhamnoides), Rödalm (Ulmus rubra). 

Innehåller inte fyllnadsmedel, spannmål, kemiska tillsatser eller tillsatt socker. Ej GMO. 

Tillför även naturliga källor av näringsämnen. 


Kompletteringsfoder endast för häst.

Förvaras svalt. Stäng locket ordentligt.


Ges ej till dräktiga ston. Kan vara kontraproduktivt med vissa mediciner. Kontakta veterinär om du är osäker eller misstänker att din häst är sjuk.

Innehållet kan sjunka ner något under transport, men innehållets vikt är som angivet på burken.

Dosering

4 gram per 100kg kroppsvikt/dag.

  • Ponny (350kg) 14g alt. ca 40ml/dag
  • Häst (500kg) 20g alt. ca 55ml/dag
  • Stor häst (650kg) 26g alt. ca 70ml/dag

Fördela gärna 2 gånger per dag.
Mått medföljer.