I lager.

Equiwinner, elektrolyter för optimal vätskebalans

1 795 SEK
(Priset är inklusive frakt)

Kort beskrivning

Equiwinner-plåster är baserat på att underhålla hästens normala kroppsfunktion med hjälp av särskilt utformade naturliga elektrolyter. Equiwinner stöder kroppens normala vätskebalans.

Tävlingskarens

Nej, Equiwinner har ingen tävlingskarens

Equiwinner-plåster är baserat på att underhålla hästens normala kroppsfunktion med hjälp av särskilt utformade naturliga elektrolyter. Equiwinner stöder kroppens normala vätskebalans. 

Elektrolyter är involverade i varje fysisk process i kroppen för att behålla en normal balans. 

En kur är 10 dagar och normalt sett är 1 gång per år tillräckligt.


Användning


1. Borsta fram och tillbaka på ett litet område. Ett lämpligt ställe att sätta plåstret på är korset. Inte sadelläget, ben eller huvud. Tvätta av och torka området om pälsen är mycket smutsig eller grusig. Annars räcker det med att borsta av. Har du nyligen använt pälsglansprodukter, oljig spray eller schampo kan det vara bra att tvätta området med ren alkohol (inte T-sprit) för att få plåstret att sitta.

2. Ta ett Equiwinnerplåster och avlägsna pappret som skyddar den klibbiga ytan. Var försiktig så att inte signaleringscentren rubbas eller förstörs.

3. Placera Equiwinnerplåstret på det rengjorda området och tryck ordentligt. Låt plåstret sitta i 24 timmar och ta sedan bort det och kassera.

4. Placera omedelbart ett nytt plåster på ett nytt rent område och låt sitta i 24 timmar.

5. Fortsätt att byta plåster en gång per dygn. Varva höger och vänster sida och sätt plåstret på ett nytt ställe varje gång.

6. Fortsätt hela kuren i 10 dagar.

7. Använd endast ett plåster åt gången.

8. Håll hästen i skuggan under dagen om det är mycket varmt och soligt

Frakt 
Priset är inklusive frakt. Det finns även andra fraktalternativ, dessa kan ha en kostnad som tillkommer i din beställning. Vilka andra alternativ som finns och vad det kostar framgår i kassan.