Resultat - Garuda – Louise Wale 

"Efter en otroligt lyckad utställningssäsong 2017 tackar vi på Slängsboda Arabstuteri med en bild på vårt sto Garuda (importerad från Michalów Stud i Polen). 

Här följer hennes resultat:
NORDIC OPEN INTERNATIONAL B-SHOW - IKAST, DENMARK!
I hård konkurrens placerade hon sig 3:a med fantastiska 91,33 poäng (av 100 möjliga)! 
Dessutom placerade hon sig som 2:a i klassen "Best Movements".

SCANDINAVIAN OPEN CHAMPIONSHIPS 2016 - INTERNATIONAL B-SHOW!

Åtta ston av högsta internationella klass slogs om de åtråvärda placeringarna. Återigen stod hon som trea men endast 0,5 poäng efter de två första i klassen, som hade samma poäng, 91,17.
Garuda nöjde sig dock inte med detta. Till tonerna av "Champagnegaloppen" av Hans Christian Lumbye (1810-1874) dansade hon sig till titeln SCANDINAVIAN OPEN CHAMPIONSHIPS LIBERTY CHAMPION!! Med siffrorna 96,67 (19 poäng eller högre i alla kategorier från alla domare) stod hon till slut som segrare i klassen. 


SVENSKA RIKSUTSTÄLLNINGEN 2016Återigen briljerade hon och visade sina fantastiska rörelser då hon blev klassvinnare med 92,33 poäng (95 poäng av en domare)!Detta blev till slut utställningens högsta poäng och Garuda belönades också med Silver Champion Sto och utställningens bästa import.

STOPREMIERING SVENSKA HÄSTAVELSFÖRBUNDETUnder sommaren har 1359 hästar av många olika raser visats på sommarpremiering och då den sista premieringen gått av stapeln kan vi konstatera att Garuda är en av endast FJORTON hästar som uppnått 43 poäng! EN häst (nordsvensk) har erhållit 44 poäng. 

Efter detta långa inlägg nöjer vi oss med att säga TACK TOTAL!