I lager.

SanZeo 20kg - för minskad lukt och fukt, inkl frakt

599 SEK
(Priset är inkl. frakt)
Köp 8 st á 487kr/st inkl.frakt
Köp 15 st á 373kr/st inkl.frakt

Kort beskrivning

SanZeo är ett helt naturligt och minskar lukt och fukt. För box, lösdrift och stall. Blanda med befintligt strömedel. En säck väger 20 kg.

Startkarens

Används enbart i box som komplement till befintligt strö, ej karens.

SanZeo är ett helt naturligt strömedel som minskar lukt och fukt. För box, lösdrift och stall.

Genom att blanda SanZeo med ditt befintliga strö minskar du lukt och den hjälper även till att suga upp vätska.


Sarah har testat SanZeo och säger:

”Jag använde detta i min lösdrift och min första reflektion var att det var enkelt att använda och strö ut. Men veckorna gick och jag tyckte mig inte märka någon skillnad. MEN när produkten tog slut fick jag nästan en chock när lukten kom tillbaka, trots lösdrift med bra vinddrag kände jag en stor skillnad. Jag har väntat på att vi ska ta in denna produkt och kommer vara den första att beställa det” 

 

SanZeo består av Zeolit och du som är observant vet att vi på Eqvital har en produkt som heter Hose Zeomin som även den består av Zeolit. Zeoliten finns i flera olika storlekar på kristallerna och den vi använder i SanZeo har en större mineralstorlek och ska inte förtäras/ges som fodertillskott utan enbart användas i yttre miljöer.

Och i just de yttre miljöerna är den helt fantastisk. Mineralen Zeolit absorberar och kapslar in upp till ca: 60% utav sin egen kroppsvikt av både gaser och vätskor vilket bidrar till en snabb och långvarig effekt. Den kapslar in bla kväve direkt i träcket och låter det frigöras vid användning som gödsel. Det sänker såväl dofter som den mikrobiologiska tillväxten i ditt stall, förlänger livslängden på ditt strömedel och tillför ett högre värde på ditt gödsel.

Fördelar:

  • Minskar lukt och odörer
  • Suger upp vätska och minskar fukt
  • Lätt att använda
  • Håller ditt underlag fräscht under längre tid
  • Fungerar med alla strömedel

SanZeo skapar en trevligare stallmiljö och gladare hästar.


Användning

Sprid ut 1 kg / kvm när du anlägger bädden. Efter detta strör du på efter behov ca 1 gång per vecka där du upplever att det behövs. Ha inte hästen inne i boxen eller lösdriften när detta sprids ut.

En säck med SanZeo innehåller 20kg. Går att kompletera med alla strömedel. 


Detta är en väldigt allsidig och lätthanterad produkt. Om du spiller vätska eller råkar putta ut din hovolja kan du hälla på SanZeo och sedan sopa upp det. Är det snö eller is utanför stallet så använd SanZeo istället för extra grus, det lägger sig som sandpapper ovanpå is/snö och sedan försvinner det med regn. Använd också i höns- eller hundgården eller ta med hem och använd på trappan för att minska is eller snöhalkan. Bara fantasin sätter gränser när det gäller SanZeo.


Innehåll

SanZeo består av 100% Zeolit, observera att råvaran skiljer sig från vår Horse Zeomin. SanZeo är inte ett fodertillskott utan skall enbart användas för yttre miljöer. Zeoliten har en storlek på 1,5-2,5mm per granulat.


Förvaras torrt.