"Den 21 april 2017 tog jag förhoppningsvis de sista magra bilderna på min 10 åriga valack Cassador. I 5,5 år hade jag kämpat med hans vikt som gick upp och ner. Han var ofta väldigt stressad, dålig i magen och hade en enorm överskottsenergi. Vem vill åka på tävling med en stressad, mager häst och få en varning från en veterinär? Tyvärr hände det mig och trots hennes tips om foder och tillskott så var det inget nytt jag inte redan provat.


I april 2017 la jag all träning och tävling på hyllan. Både min och Cassadors energi och glädje hade tagit slut, men hoppet är det sista man ger upp. Så jag gav mig ut på nätet och sökte efter ett stärkelsefritt foder och det var då jag hittade fodret TOTAL. Jag skrev ett mail till Anna Lidén och svaret jag fick gjorde mig tårögd. Hon försökte inte sälja på mig ett foder utan hon ville verkligen hjälpa mig, och det var nog det längsta mail jag fått med frågor och kunskap.

Efter att ha provat nästan allt så visste jag inte om jag vågade hoppas på att nytt foder skulle hjälpa. Men jag är glad att jag inte gav upp... Mer behöver jag inte säga utan låter bilderna tala för förvandlingen som TOTAL gjorde på Cassador.

Idag är C harmonisk, full av energi men inte stressad, bra i magen, muskulös och en väldigt lycklig häst som lever ett riktigt fint liv på en stor lösdrift med sina killkompisar i alla åldrar ❤️ Tack Anna och TOTAL!!"