I lager.

HUMLE Holy Horses 120ml. Salva för olika hudproblem

498 SEK
(Priset inkluderar ett fraktalternativ)

Kort beskrivning

För mugg, rasp och regnskållor samt andra hudproblem

Startkarens

Rekommenderar 96h. HUMLEs helt naturliga produkter kan ha naturlig påverkan på hästen. Tillverkaren Humle från Kalvsved ser inte att innehållet skulle kunna klassas som något enligt listorna för vad som ger karenstid. Men de rekommenderar för säkerhets skull 96h karens.


Salvan vi själva längtat efter är nu här!


HUMLE Holy horses

För mugg, rasp och regnskållor samt andra hudproblem

Humle från Kalvsved har gjort ett gediget researcharbete och blandat den med deras erfarenheter av tidigare produkter och humleoljan. Resultatet är en salva utöver det vanliga.

HUMLE Holy horses är en salva som kan användas till de flesta hudproblem, vid sår, ärrbildning, svamp och hudinfektioner. Många har märkt att salvan även kan vara lokalt klådstillande. Många hästar har problem med mugg, rasp, dermatit, karledsinflammation, samma sak med flera namn. Under årets slaskiga månader kan hästens hud brytas ner av konstant fukt och små sår. Bakterier och jästsvampstammar  trivs i denna fuktiga, såriga miljö och skapar inflammationer och krustor i karlederna, eller i form av regnskållor  i hyn.


Tänk på att hudproblem ofta har en koppling till andra obalanser i organsystemen. Om du vill ha en konsultation om din häst så läs gärna om våra olika tjänster på menyraden VÅRA TJÄNSTER - EN GUIDE


Användning


Du är van vid att ta egna beslut kring din hästs behov, därför är inte instruktionerna för användning specifik, utan endast generell.

Se till att hudområdet som ska behandlas är rent, det får gärna vara lite fuktigt så går det lättare för salvan att absorberas. Smörj in det aktuella hudområdet 1-2 gånger per dag under ca en veckas tid. Skillnad bör märkas efter ca 3-4 dagar. När du upplever problemet vara under kontroll, smörj  regelbundet in i underhållande syfte ( 1-2 g/v).

HUMLE Holy horses är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.


Innehåll

Innehåller 120 ml ekologiska oljor av sheasmör, ricinolja, olivolja, svenskt bivax, humleolja och E- vitamin.


stägaransvar

Vi som hästägare har alltid ett ansvar för våra hästar, oavsett vilket foder, tillskott, salvor och vilken motion vi väljer för våra hästar så gör vi ett val baserat på vad vi anser vara bäst för vår egen individ. Salvor kan göra underverk för en skadad hud och med stöttning av inre organ samt immunförsvar kan sann läkning ske.

Detsamma gäller användande av Humle från Kalvsveds produkter. Vi tror att alla hästägare gör ett klokt val och väljer och väljer konsultation och veterinärvård när så krävs, och naturliga salvor och droppar när så passar. Som alltid ska veterinär konsulteras om hästen är sjuk.